- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
milszab
senior tag
EZ most aránylag jó vételnek tűnik. Lehet be kéne neveznem rá?! Ha nem tetszik max visszaküldöm nekik. Mindenhol 60 amúgy az ára.
-
sg22
senior tag
Latom te ertesz a vezeteknelkuliekhez !
Ezek kozott vacilalok most (alig hasznalt mindegyik)
JBL E40BT - 60 eur
Philips SHB9250 - 50 eur
Sennheiser Urbanite XL Wireless - 150 eur
Parrot ZIK - 180 eur
Philips SHB7150FB - 30 eur
Sennheiser PX210 BT - 70 eurTudnal ezekrol velemenyt mondani ? Melyik erne meg a legjobban? napi kb 1 orat hallgatnam munkaba menet azt ennyi kb. Ha nem muszaj nem veszem a dragabbat de ha annyira nagyon megeri akkor elgondolkozom rajta.
Kosz !
-
Mankó
veterán
Én már régebb óta nézelődök hogy váltani kellene az RS130-am, egy szebben szóló modellre. Volt a minap nálam egy zárt vezetékes Takstar Pro 80-ra épülő füles, de nem igazán nyerte el a tetszésemet. Igaz több mélye volt a Sennheisernél, de közepe alig és magasban is elmaradt a Senitől.
Volt edigitalnál akció, amiről pont lecsúsztam, 45-ért lazán megérte volna nekem az RS 170, de az már elúszott sajnos. -
milszab
senior tag
Én is nézelődők a Sennheiser fülesek között. Amit már érdemes megvenni az az RS 160. Erről azt olvastam hogy semmi alapzaj és szépen szól igaz nincs olyan mély, de valószínűleg ezt hangszínszabályozással lehet korrigálni, vagy pedig ott van az RS170 ami már tud mindent, igaz drágább egy kicsivel. De ott vannak a 165-175-ös változatok is. Ebből már a 165-ös is tudja a mély kiemelést. Igaz árban ilyen 50körül kezdődnek, de ahogy olvastam ez alatt nagyon nem is érdeme nézelődni ha nem akarsz szívni vele vagy éppen alapzajt hallani. Ja és lehet hozzájuk külön venni még egy fülest is. Ez pl. esti filmezésnél ha ketten vagytok tökéletes.
Kár hogy nem pörög ez a topik pedig biztosan sok embernek van ilyen fülese, vagy éppen szeretne venni. Igaz negyed annyiért tudnál venni vezetékest, meg lehet hangosabban szebben szól, de akkor is csak ott a kanóc, ami néha bajos és idegesítő. Igaz ez lehet nem ér meg sok embernek dupla annyi pénzt.. Nekem megérne ha jó, aránylag jó minőséget kapok.
-
Riegerr
tag
Sziasztok!
SoundMagic E10-es fülhallgatóm volt. Ehelyett szeretnék venni egy vezeték nélküli fejhallgatót. Alapvetően külföldről szeretnék rendelni. Bluedio, Zealot B5, Geniune LHB15, SOUL Electronics SV3, Syllable G600, stb típusokat néztem ki. Nagy elvárásaim nincsenek a készülékekkel kapcsolatban. Mivel számoljak ezekkel kapcsolatban? Érdemes beruházni valamelyikre vagy inkább márkásat vegyek, esetleg itthonról?
30-70 %-kal le vannak akciózva. 5-15.000 forintért hozzájuk lehet jutni.
Telefonról hallgatnék zenét vezeték nélkül.
Előre is köszönöm a segítséget.Riegerr
-
törölt tag
-
Teka007
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen fejhallgató vásárlását tervezem karácsonyra, sok jót olvasok róla (meg néhány rosszat is). Esetleg valaki tud véleményt mondani róla?CORSAIR Gaming H2100 Wireless Dolby 7.1 Gaming Headset
[link] -
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Vezeték nélküli fejhallgatót keresek, kizárólag TV-hez. Melyik az elérhető legolcsóbb, de nem full gagyi és ajánlott vétel? Kizárólag némi sorozatnézésre lenne használatos.
Illetve pontosan hogyan csatlakoztatható ez a TV-khez? Az én TV-m wifis, USB-s modell. (LG LA620)
Köszönöm -
törölt tag
-
hurenzon
senior tag
Sziasztok
Keresnék egy vezeték nélküli fejhallgatót, amit tudok használni tvhez, telefonhoz, Tabhoz és géphez.
Nagy méretű lenne jó nem pedig a kicsi, ami épp eltakarja a füledet.
Maximum 20000 Ftot szánnék rá.
Tudtok ajánlani valamilyet? -
Mankó
veterán
Hi!
Gondolkodok rajta, hogy a már meglévő Sennheiser RS 130-as fejhallgatómat lecserélem egy többet tudó, szebben szóló, de szintén vezeték-nélküli megoldásra.
Milyen összeghatárban gondolkodjak szerintetek, ami már tényleges minőség javulást hozna, és amire már érdemes cserélni? A forrást (Flac zenék és HD filmek) egy MedX600-as médialejátszó szolgáltatja egy Onkyo NR609-re lógatva HDMI-n keresztül.
Márka ügyben szerintem maradnék a Sennheisernél, mert az bevált, persze jöhet más alternatíva is.Köszi
Ui.: RS 170-et néztem Edigitalnál, de pont lekéstem róla.
45-ért nagyon megérte volna.
-
Dolphine
addikt
A Rapoo az mennyire ajánlott, vagy sem? Az egyik nagy webshopban most van rá akció, csak ezért kérdezem
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket kérném!
Szeretnék vásárolni egy bluetooth fejhallgatót. Számítógéppel és tablettel, később okostelefonnal szeretném használni!
A kritérium a következő: 1. Összecsukható legyen! (szeretném sűrűn szállítani, így ez nagy előny lenne!)
2. Ha lemerül az aksi, akkor jó lenne, hogyha vezetékesként is lehetne használni!Ez a két legfontosabb.
+ 1. Ha az aksi nem adja meg magát 4 órán belül az jó lenne
+ 2. Azért nem árt, ha értékelhető hangja lenne.Van ötlete valakinek erre a konstrukcióra?
-
dioka7
senior tag
válasz
#21346560 #224 üzenetére
Húúúú, ha öcsédnek van ilyen megnézetnél nekem valamit? Csak ha nem okozok vele sok gondot. A fül köré "kerülő" szivacs belső átmérője kellene, ha le tudná mérni. Mert ha megfelel a mérete nekem, akkor megrendelném az extrémdigitaltól, (ingyen szállítják), viszont így nem tudom felpróbálni.
Ha tudsz segíteni akkor köszönöm (és öcsédnek is)! -
dioka7
senior tag
Üdv!
Erre tud nekem valaki valamit ajánlani? A "FEJhallgató topik"-ban rá(m) se bagóztak
Vezetékes fejesnek ilyet használok, valami hasonló kellene, de azt sem tudom, hogy a rádiófrekvenciásak vagy bluetoothosak közt keresgéljek?!
Help me!!Szerk: 15k körülig mehet az ár. (nagyon max 20, ha ezen múlik vmi kihagyhatatlan ajánlat)
-
törölt tag
-
Kékes525
félisten
Szeretnék segítséget kérni.
2db Sony MDR-DS6500 fejhallgatót vettem a TV-émhez és szeretném egy adóról a kettő fejhallgatót használni, de csak az szól, ami az adott adóval jött. A másik pityeg, jelet keres. Kikapcsoltam a másik adót, abba a TV-röl nem jön jel, azt csak töltőnek használnám. Hogy lehetne ezen segíteni? Egy adóról a kettő fejhallgatót? Mindkettő külön-külön a sajátjával működik, de bármelyik adót használom a másik fejhallgatója csak jelet keres de nem akar megszólalni. Más rádiófrekvenciással megy ez a megoldás, sőt eddig Philips adót használtam a saját Philips és Sennheiser fülessel. Nem értem ez miért nem működik?
Két lehetőséget látok megoldásként:
1. Optikai kábelmegosztó a TV-nél és így mindkettő adóba vezethetek jelet a TV-ről.
2. Audió kábellel összekötöm a két tornyot. Csak azt nem tudom, hogy az adón lévő audió csatlakozás működik e kimenetként, nem csak input, azaz csak jeleket tud fogadni.
-
-Alvin-
tag
Sennheiser URBANITE XL WIRELESS egy ilyen tulaja lettem.
A basszus nekem első körben kicsit kevés volt, de eqval adtam rá kakaót és kafa
Hangzás szrtem isteni.A fejes elég nehéz/ kis fejű embereknek nem ajánlanám, de ennek ellenére nagyon is kényelmes.
Nekem szerencsére nagy fejem vanmeg szemüveges is vok, de nem érzem "fáradtnak" a fejem 2-3 óra után sem.
Ha az akksi majd behal van hozzá kábel is szal nem kell kukázni ami szrtem egy bluetoothos kütyünél nem hátrány. Az anyag használatról: masszív, prémium.
2 év garival forgalmazzák itthon (legalábbis ahol én vettem).
A momentum wireless állítólag ennél is jobb de árban kb duplája...Összegzésben: jó füles/mikrofon bluetoothon/kábelen keresztül bár az ára szrtem kicsit sok
-
Surda-
őstag
Sziasztok
Anyámnak kéne vezeték nélküli fejhallgató (vagy fülhallgató,mind1), amivel anélkül tévézhet,hogy felébreszti a családot
A tv és az ágy fej része között kb 3 méter van,ezt kéne legyőznie a jelöltnek.
Szerintetek ez képes rá? -
k2laci
tag
Tanácsot szeretnék kérni :
Kizárólag tévézéshez kellene vezeték nélküli fejhallgató.
Semmi komoly igény, csak halljam a TV-t miközben a többiek alszanak ...Van tippetek ?
-
katt777
félisten
Lidl-ben lesz ilyen headset csütörtöktől. Ismeri valaki? Lényegében semmilyen leírást nem találok róla típusszám nélkül. OK, német, Lidl termék, de itt meg semmi.
Nem tudom, mennyire érdemes beleruházni, tudásban/vezérelhetőségben jónak tűnik, de semmi műszaki adat. -
freddirty
senior tag
akinek van BT-s fejhallgatója:
jelenleg a line out-ot kétfelé osztom így nem kell soha kapcsolgatni a külső hangszóró és a füles között. az egyiket csak bekapcsolom és ennyi.
BT esetén gondolom ez macerásabb, mindig át kell állítani a kimenetet? Ez esetben felejtős, marad a régi jó analóg megoldás. -
Indio77
újonc
Sziasztok,
Választanom kell a :
Sony MDR-HW300K
és
Sennheiser RS120-8II.
Ti melyiket ajánlnátok?Köszi.
-
Bubunya
csendes tag
Köszi.
Az tényleg furcsa, hogy bedugva nem hallgat el a tv. Lehet, hogy a tv menüjében kell valamit beállítani. Szerintem a hangerő nem változtathatósága is érdekes kérdés. 1-2 óra töltés után szerintem be kéne indulnia, de ki tudja, reméljük, hogy teljes feltöltődés után jó lesz. Majd várjuk a folytatást, vagyis öcséd tapasztalatait. -
Heller2
aktív tag
Megtörtént a birtokbavétel. Pontosabban ajándékba vittem, de részese voltam a kicsomagolásnak, az első teszteknek. Doboz szép fekete. kellően nagy, cucc benne szépen becsomagolva. Akkumulátorok külön csomagolva, feltöltetlenül. Talán 500mAh AAA akkumulátorok, emlékeim szerint.
A füles párnája leszedhető,mosható, puha szivacsos. Inkább kerek, mint ovális, ez pl. nem tetszett benne.
Az akkukat oldalanként kellet betenni és a leírás szerint, 24 órát tölteni.
Furcsa volt, hogy bedugtuk az adaptert, jack a tv-be és semmi. Ezt úgy értem, hogy a visszajelző ledek nem világítottak. Már kezdtem idegeskedni, hogy nem működik és vihetem vissza, tiszta szégyen.
Aztán véletlenül jöttem rá a gondolkodására. A fülest nem egyszerű bedokkolni, oda kell figyelni, hogy a pici csatlakozó illeszkedjen, ekkor világít a piros "charge" led. Papírja szerint mindig fog világítani, ha dokkolva van a füles. A töltést kezeli, nem nyírja ki az akkukat, de a visszajelzőt nem lövi ki. A "power on" led akkor világít, ha lekerül a töltőről és kész a sugárzásra. A fülesen van "power on" gomb, ez zölden világító lámpácskával párosul. A másik oldalon "auto scan" gomb van, piros fénnyel. Ezek mindig világítanak.
Ja, a dokkolón, jeladón állítható a frekvencia. 3 lehetőség van, ha esetleg valamivel ütközne.
Fülesen jó ez a dupla pánt. Erősen kapaszkodik, nem mozdul el ha letekintek a cipőfűzőmre. Furcsa volt, hogy bedugva, hallgatva szólt a füles is és maga a tv is. Gondolok itt arra, hogy bekapcsolva le kéne venni a tv hangszórókat. De lehet, hogy csak nekem furcsa ez és ezek így működnek. Hangerő nem változik ha a tv-n, UPC box-on állítom a hangot. A fülesen van hangerő állító, de nekem elég halknak tűnt. Érdekes módon a hangerő változott csatornaváltáskor. Szóval pl. az M1 hangosabb volt mint az RTL. Hang tiszta, érthető volt.
A fülest rendes elemekkel próbáltam, mert a gyári akkuk valóban csutkára le vannak merítve és hiába vártam 1-2 órát, hogy töltődjön, nem tudta működésre bírni a kicsi töltöttségi szint. Megkértem öcsémet (ő kapta), hogy ha feltöltődött a saját akksi és csöndesebb is lett a ház, hogy nézze meg a hangszíneket film, játék közben is. Erről még nem kaptam visszajelzést. -
Heller2
aktív tag
-
Heller2
aktív tag
Tv-hez milyen vezeték nélküli füles kellene? Majdnem vettem egy BT-osat, de elbizonytalanodtam, hogy hogy is működne ez? Nem is tudnának beszélgetni...
Lehet nem BT technológiásat kellene? -
Bubunya
csendes tag
Én pár napja vettem egy Sony MDR-RF811RK vezeték nélkülit 16 000-ért az Euronicsban. Szülőknek vettem. Nálam tökéletesen ment, az alapzaj tűrhető a vétel kifogástalan volt a lakásban. A szüleimnél a 20 éves magnó rádió is tökéletes volt, viszont a tv-vel sok a gond. Állandóan lekapcsol a jel, eddig 80 perc volt a legtöbb amíg működött, de általában pá perc után lekapcsolt. Egyébként az alapzaj is hangosabb ott. Most áthelyeztem a jeladót és kisebb lett a zaj, a készülék 68 perce működött mikor eljöttem. Kíváncsian várom mi lesz, majd 17:15-kor tudom meg. A hang nem késik. Tölteni csak a hozzá adott elemet lehet vele. Egy rövid kábel jön ki a jeladóból azt kell a fülesbe bedugni és akkor tölti. A dokkolós az 4000-el drágább, nekem annyit nem ért.
-
adika4444
addikt
Hali!
Bluetooth 4.0-ás headsetek esetén mekkora a késleltetés? Lehet értelmesen játékra, ilyesmire használni gépen?
Eddig tán 2.1-es bluetooth-szal szerelt fülesem volt ami tönkrement, de a késleltetés nagyon nagy volt. 4.0-nál változott ez, vagy még mindig felejtős?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Tesla topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest