Aktív témák
-
freya
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy szép és jó 20-21-22''-os LCD monitort, lecserélni a már 4 éves elavulófélben levő LCD-met. Ha ebben nem is, de abban biztosan sokakkal vagyok egy cipőben, hogy a monitort nem tesztek és hirdetések alapján szeretném megvenni, hanem szeretném előtte megnézni, kipróbálni, legalább egy pár percig látni hogy mi az amiért 150-200-250ezer forintot fogok fizetni és a következő években bámulni.
Sajnos a legtöbb bolt ahol mostanában érdeklődtem, mereven elzárkózik ez elől: majd bonthatom ki, ha megvettem, mondják szinte kivétel nélkül. Pedig a zsákbamacskát még 100 Ft-ért sem szeretem, itt pedig nem apró összegekről van szó.
Szóval tud valaki olyan boltot ajánlani Budapesten, ahol normálisan állnak a vevőhöz, nem kényszerítik bele ilyen kockázatokba és - egyszerűen szólva - kiszolgálják? Tudom Magyarországon ez nagy kérés, hogy nem csak fizetni szeretnék hanem tudni is, hogy miért, de azért maradok örökké optimista.
Amikor az előző monitoromat vettem, voltak még anno ilyen boltok. Kettőt ismertem, mára mindkettő bezárt vagy átalakult, de előtte legalább 15 monitort vettünk tőlük összesen. Persze mindegyik egyel kezdődött...
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Fotók, videók mobillal
- Energiaital topic
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Eladó kishibás 31.5" HP OMEN 32c
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi