- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
-
vszabcsi
tag
Az M5-ön beállítások, vezeték nélküli és egyéb hálózatok, továbbiak, megosztás és hotspot, wifi hotspot, bekapcsol. A wifi hotspot beállítása alatt először a biztonságot állítsd nincs-re. A wifi hotspot bekapcsolva tartása mindig. Ha a fejegység látja, akkor tudsz kapcsolódni.
-
sentinel
aktív tag
megcsináltuk még egy Vernee M5-ot a Provision törlést mert szétspamelte már a telefont...
Egyenlőre ott sem jött elő a Poker ikon és vele a reklámok. Remélem így is marad mindkettő telefon. Ahogy olvstam a német fórumon volt hogy valakinek emeltdíjas sms-t is küldött. Szemét, alattomos dolog. -
sentinel
aktív tag
Szia,
nem. Szerintem a Vernee a háttérben letol valami szemetet és az csinálja. Van hogy 4 ikonja is kint van már! Rohadt zavaró.
Semmit nem találok a neten róla, de még be sem sikerült azonosítani hogy mihez kötődne, melyik progihoz vagy process-hez, stb...
Szerintem idő és ismét elő fog jönni nálad újból.
-
Digiflex
tag
Ez jó hír, majd kipróbálom, a mikrofonja is tuti, én kristálytisztán hallottam a kölköt a múltkor a SzéllKállmántér mellől a zajos utcáról. A fülhangszórója viszont nem annyira huszáros, erre meg éppen ő panaszkodott.
@Timi:
gratulálok a kitartásához, és remélem nem csalódik@többiek:
tényleg lapozzunk már a ki mit hogy szeret témáról... nem igazán kapcsolódik az M5-hözA tesztben ott a legtöbb hasznos infó, a többit meg lassan összemazsolázzuk.
Nekem most aktuálisan van némi összehasonlítási alapom, mert lett hirtelen több új telefon is a családban:
M5, Mi A1, Samsung S7 szóval van mit mivel összevetni, ha bármi kérdés felmerül.Elég érdekes, hogy pl. se a Xiaomi, se a Samsung nem kapcsol be kikapcsolt állapotból az ébresztéshez. Ezt csak az M5 tudja, bár mintha pár másodpercet csúszna, meg valaki írta, hogy töltőre kapcsolva sem kapcsol be, de majd megnézem. (Az tuti, hogy "minta-kérést az android indításhoz" ki kell kapcsolni, mert akkor úgyse tudna bekapcsolni addig, amíg a mintát fel nem oldja valaki)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest