Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
karib
addikt
Én is el szoktam járni, amikor tudok, csak most szénanátha szezon miatt nem mehetek. Aki tud, menjen el, szükség van rátok! Panszkodtak, hogy kevés fiatal jár el, ami nem jó.
Juteszembe, fel lehet iratkozni szürgősségi véradónak is, aki teheti, jelentkezzen. Ha valahol pont a te vércsoportodra lenne szükség, akkor rögtön tudnak hívni. Én fél éve iratkoztam fel, eddig senki sem zargatott, de őszintén szólva bármikor hívhatnak, ha ennyivel segíthetek valaki máson...
Aktív témák
Aktív témák
- Arc Raiders
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- Milyen széket vegyek?
- RAM topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 ssd 1 TB
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest