- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- UHD filmek lejátszása
- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Én olyat még nem láttam, ami tisztességesen is céloz
Ami ilyen játékom van/volt az mind vagy maxra tett mindent, vagy bőven a valós teljesítmény alá lőtt(volt olyan is, ami mindent minimumra rakott, ha jól emlékszek), pedig nekem szinte folyamatosan sweetspot(középszint közepe) környéki kártyáim vannak.Ahogy elnézem, ez egyelőre még nem változott...
-
Kansas
addikt
Ne "szerintem"-ezz, hanem kattints a linkre amit odatettem. Tucatjával vannak modellek amik Gsync-kel hajtják a beépített kijelzőt is.
-
Kansas
addikt
Dehogy kell neked VSync!
Ami kell helyette az egy normális monitor, ami képes AdaptiveSync-re(FreeSync/GSync/HDMI 2.1VRR, stb.), LFC-vel(amihez ugye minimum 100-120Hz frissítés kell). Gondolom olyan VGA-d már most is van, ami tudja támogatni.
Innentől kezdve, amíg nem megy a framerate a monitor max frekije fölé - ha neked elég 60fps VSync mellett ahogy írod, akkor gyanítom megelégszel vele - addig semmi szükség VSync-re ahhoz hogy ne legyen képtörés(tearing), az és inputlaged se fog elszállni. Ha meg beállítasz egy framerate limitert az általad célzott framerate-re, akkor a kártyád se lesz agyonhajtva ha nem muszáj.Azzal amúgy teljesen egyetértek, hogy ehhez nem kell AI chatbot meg gaming AI meg egyéb haszontalan buzzword-feature. Legtöbbünknek biztosan legalább is...
Az übernoob-oknak mondjuk segíthetne egy chatbot olyan módon, hogy elmagyarázzák nekik a preferenciáikat(framerate, eyecandy kapcsán) és azoknak és az aktuálisan begyűjtött HW-konfig adatoknak a felhasználásával, aztán kiköpne egy setting-listát a játékhoz, netán be is állítaná.
Csak ehhez nem kéne gaming közben a háttérben futnia(el őtérben meg pláne nem), fölzabálva az erőforrások jó részét - elég lenne a driverből logolt paramétereket tudni feldolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest