Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
5G magyar szolgáltatónál szerintem még csak a decemberben érkező frissítésbe van, ami bétában elérhető jelenleg. Viszont a 4G / LTE-t ki kéne írnia ha nem vagy Wifi-n. Szolgáltató/telefon függő, hogy LTE vagy 4G-t ír, nekem magyar Telekom-nál LTE-t ír a Pixel 7, Galaxy S8 Plus meg 4G+-t.
#2 rdt89 3D arcazonosító amúgy nincs, de olyan Face Unlock-ja van a Pixel 8 szériának, amivel az előlapi kamera arcfelismerése használható banki alkalmazásokhoz és fizetéshez: [link]
-
micafighter
nagyúr
Pixelnél sajnos Gyári ROM-nál nem jelzi semmi, rootolva AOSP mods alatt be lehet állítani a kijelzést. Tesztelni tudod egyébként, ha mobilneten vagy 4G (LTE)-re csatlakozva, és hívást indítasz, akkor ha marad LTE-n a telefon, akkor működik a VoLTE. Ha nincs VoLTE, akkor hívás indítása után egyből le fog menni LTE-ről a telefon. Illetve úgy rémlik, hogy a híváselőzményekbe írni fogja a hívás mellett, hogy HD, ezt talán hívás közben is jelzi, de ez lehet attól is függ, hogy a másik félnél van-e VoLTE vagy VoWifi. Bejövő hívásnál szintén ha LTE-n marad a telefon, akkor megy a VoLTE. VoWifi-t Pixelen még nem nagyon sikerült működésre bírni magyar simmel magyar szolgáltatónál szerintem senkinek, de a HD jelzés ott is lenne hívás közben illetve a hívás után egy HD/wifi ikon a hiváselőzményekben a hívás mellett. Illetve ha jól emlékszem másik telefonnal ha ment a VoWifi, akkor telefont simán repülőgépes módba tettem, wifire felment és tudtam kimenő hívást indítani, így is lehet tesztelni.
-
micafighter
nagyúr
Fogalmam sincs miért hagynak már régóta ekkora piaci rést. Lehet az a cél, hogy bármelyiket választod, nem leszel teljesen elégedett, így a következő váltásra könnyebb rádumálni a vásárlót? Passz..
TaylorPro: ha csak a zoom kamera lett volna különbség, én se áldozom be a kézreálóbb kompakt méretet. Ott van még ugye a picit jobb kijelző, nagyobb akksi, ha minden igaz jobb az üveg (Victus 2), több RAM, a + zoom kamera mellett a széles is nagyobb felbontású illetve elvileg jobb a lézeres autofókusz (multi-zone Laser AF) így a fő kamera is lehet picit jobban fog teljesíteni, a hőmérséklet szenzor nem hiszem hogy túl nagy feature de ott vannak még a szoftveres plusszok, pl a videó turbózó felhős szolgáltatásuk csak Pro-ra lesz elérhető. Ez így már nekem picit sok feature lett volna amit beáldozok, de ha nem sikerül megszokni a méretet akkor repül apróra és jöhet a sima 8as
-
toyasoslecho
tag
link
link
link
Ha magyar cimre rendeled amazonról,akkor csak a telefont küldik,promóciós kodot kapsz amit 45 napig lehet aktiválni,a vásárlás után két héttel.Rendelésszám,imei szám,stb.A google csak oda postáz ahol forgalmaz.A feltételek között,tiltott a továbbpostázó cégek .Ismerőshöz ,rokonhoz lehet rendelni az ajándékot,ha kint lakik.Majd ő eljutattja neked
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Jogász topic
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest