- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Borosz
őstag
-
pojakcs
senior tag
Nekem is volt ilyen telefonom, detto ezzel a jelenséggel. Fél nap alatt leszopta az aksit. Felraktam a szekrény tetejére pihenni úgy pár hónapot. Utána levettem működött normálisan megint egy daraig. Pár hónap után ismét elkezdte a leszívom az aksit délre játékot, vettem egy másik telefont, ezt meg eladtam alkatrésznek. Egyébként nagyon jó kis telefon, több ismerősömnek a mai napig kifogástalanul müxik.
-
Balinov
titán
Kisütés csak 1 tipp volt. Tesóm csinálta anno az 5110-én,ott bejött.de fogalmam sincs,hogy litiumos vagy sem aksija volt.
Az R380 (symbianos,csak nem bőviíthető xtra progikkal) meg a Győr Plázában, PGSM hivatalos viszonteladónál volt,szoktak náluk néha ilyen telók lenni. Én akkor megkérdeztem,zsír újak voltak.Mondom az eladónak,dehát ezt már minimum 1-1,5 éve nem gyártják,mondja ő,hogy ''elfekvő készlet''.
Egyébként az Ericssonoknak sajnos típushibája volt a végfok.Én az én r320-amat 30ér vettem dominóba,2 nappal azután,hogy megjelent a w árlistáján. naná,hogy rákérdeztem a w. szervízbe,azt mondták,hogy én voltam kb a 10-ik,csak győrbe,aki visszavitte,nem is tudtak normális cserekészüléket adni..(3110 ;o( )
volt kollégám T28-a szintén végfokos lett, hirtelen,sőt most ugrott be,hogy volt nekem T65-öm,az is.pedig mindegyik jó kis telefon volt,anno. -
Balinov
titán
-
Balinov
titán
-
Flashy
veterán
válasz
duracell89 #12 üzenetére
a jel több erősítésen is átmehet a feldolgozás során, a végfok az utolsó erősítőfokozat, innen a neve afaik.
-
Flashy
veterán
válasz
duracell89 #10 üzenetére
elromlott a végfokerősítője. ''szleng''.
-
duracell89
senior tag
mi az hogy végfokos?
-
BlackWoOd
aktív tag
A töltő végig ugyanaz volt?
Nem lehet, hogy az a xar? -
Borosz
őstag
Tehát egy szoftvercsere megoldhatná a problémát?
Ezidáig nem volt ilyen baja, legalábis gondolom, hogy az előző tulaj sem így használta évekig... :U
Ezexerint a szoftvere ''meggárgyulhat'' egy ilyen készüléknek vagy mi?
Az egyik akku (850-es gyári) tutira jó, mégis fél nap alatt csutkára szívta a tella.
Amikor töltőre teszem meg 3 órát is elszenved a töltéssel... :(( -
Balinov
titán
Szia,nekem is volt ilyen R320-am, végfokos is volt.
Győri W-be (most T-mob.) szervízes csávó azt mondta,hogyha végfokos,be se tudod kapcsolni.szvsz a tied nem végfokos.
viszont:
tavaly tavasszal vett T310-em pár hónap használat után 1szer csak nem akart bekapcsolódni,1általán nem. Goto W. szervíz->szervízes +kérdez- és azt mondta,hogy a korai soft-oknál a hw tévesen jelzi az akutöltöttségi szintet a sw-nek ezért volt a hiba oka. talán nálad is hasonló lehet a helyzet.jogosan kérdezed,mi köze az sw-nek ehez,én is megkérdeztem anno,és megnyugtattak,hogy tényleg ez van. -
Borosz
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
3 akkut próbáltam eddig:
600-as Li-Pol
850-es Li-ion
1200-es Li-ion
Mind3 sz@r lenne?
A 850-est most vettem. Előző gazdája elmondta, hogy 3-4 napot simán elment nála.
A 320-as 1ébként Malay. -
Borosz
őstag
Bármilyem gyári akkuval próbálom ez történik.
Szóval a nagy kérdés:
végfokos vagy sem?
Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest