Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
A #2-ben ott a helyes link(ek).
-
FireFly^
csendes tag
Hm a ram fesz re nem gondoltam meg mennyi az idealis ennek a tipusnak? ( 800mhz-n megy mert az 1066 os ddr2 ot nem tamogatja a lap )
Es megegyszer bocsanatot kerek hogy uj topicot nyitottam

Es a igen a Vga is szoba johet kuldtem mar levelet nvidianak mint hiba jelentes persze meg semmi valasz.. de azert remenykedem hogy egy uj driver megoldja a problemam.
-
Azért jó, ha egy topicban merülnek fel az egy adott lappal kapcsolatos kérdések, problémák, válaszok, megoldások, hogy a későbbiekben kereshető legyen, és ne kelljen 6 topicból összevadászni a választ. Ha beírod a P5K topicba a problémádat, és válaszolnak rá, onnantól kezdve, ha vkinél hasonló gond merülne fel, könnyebben megtalálja a keresővel.

-
FireFly^
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problemam a lappal hogy gyakran lefagy az egesz gep, majd leall ha nyomok egy reset et ez azert van mert valamit at ir a bios ban vegul mikor ujra elindul a gep es bootolna be kidobja ezt a szoveget: overclocking failed please run setup to reconfigure your system.
Na most az a helyzet hogy elegge ertek az oprendszer hez es a bios hoz meg a hardverekhez hogy tudjam BIZTOSAN nem huztam SEMMIT a gepben semmit nem huztam 1mhz-t sem es a hofokokat nezve egy Gears of War jatek kozben mindennek a homerseklete maximum 55 fok-ig megy fel tehat az sem lehet a problema velemenyem szerint.Mellesleg latjatok a teljes configomat a felhasznalo nevem tovabbi informacioinal. Azonkivul gyakran befagy a gep jatekok sot kepernyokimelo kozben is meghozza ugy hogy csak bedob egy szurke vagy lila vagy akarmilyen szinu kepernyot es ennyi meghal ezutan ujra kell inditani...
aki tapasztalta ezt a hibat vagy aki tudja a megoldast erre a problemara kerem segitsen mert mar nagyon idegesit ...
Meg egy elasto mania kozben is lefagy eleg vicces...( minden driver a legfrisebb ami van a gyartok oldalan )
Elore is koszi mindenkinek sziasztok!
Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

kb 5 perc utan egybol fagyi Windows Vista van a gepemen es azt irja hogy az Nvidia display driver okozta a hibat lehet hogy ket hiba is van egyszerre a gepben ?