Hirdetés
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
h4ndsp1k3n
tag
Sziasztok... végre új gépem lett, amin már van elég hely arra hogy a WinXP mellett linuxot is tudjak használni... ennek örömére fel is tettem a RedHat 9-et, minden fasza, csak akkor lepődtem meg egy kissé, amikor a WinXP particiót nem találva elkeztem feltúrni a doksikat és azt találtam, hogy a RedHat 9 nem támogatja az NTFS-t.
Ez csupán azért tűnt furcsának, mert régebben, még pár éve már a suse 7.1-em is tudta olvasni (igaz, írni nem, de az nem is olyan fontos, csak az mp3-akra lenne szükség)az NTFS-t. Erre nemtomhány évre rá a redhat 9 nem tudja???
Szóval az lenne a kérdés, hogy ezt hogyan lehetne valahogy orvosolni? (És nem arra gondolok, hogy konvertáljam a Win particiót FAT-ra).
Szóval lehet valamilyen módon rábírni a RedHat-et, hogy NTFS-t legalább olvasson?
Egy kis buherától nem riadok vissza, bár a linuxot nem ismerem olyan mélyen (bár azért a kezdő szinten túljutottam, mondjuk tapasztaltabb júzer szintre tenném magam...)
előre is kösz -
zoltanz
nagyúr
Én is nemsokára átállnék Linuxra . Most kiprobáltam egy ujság mellékletes SUSE 9-et egy Winows XP (NTFS) mellé raktam. Elvileg már ez ir/olvas NTFS-n.
1 A telepítő azt írja, hogy ez nem stabil verzió, a kerneljét nem lehet frissíteni és nam ajánlják a használatát... Létezik ez ?
2 A átírtam a Linux partíció méretét de így a 20 GB vinyóból elveszett 3 GB amit semmihez nem tartozik.
3 Használat közben tényleg nem volt megbízható.
Kérdésem az lenne az internetről letölthető verziók nem ilyenek ugye?
Egyébként meg a Linux SUSE, Novell egyesültek nagyon király csak így tovább.
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Windows 11
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dying Light Beast
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest