- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Alex@ csendes tag 
- 

Alex@ csendes tag válasz  Veriakilis

üzenetére Veriakilis

üzenetére     Furcsak ezek a passziv hűtők,nekem elvben xeonokon olyan van amire a gyártó azt állítja elvisz egy prockot,de nem visz el. vagyis nyaranta nem visz el szerintem,gondolom 22celsiusra gondoltak Furcsak ezek a passziv hűtők,nekem elvben xeonokon olyan van amire a gyártó azt állítja elvisz egy prockot,de nem visz el. vagyis nyaranta nem visz el szerintem,gondolom 22celsiusra gondoltak   Marmint környezetre...mert ugye azt írták rá0,29-0,3k/watt egy xeon rant 100w-ot 30a különbség...tehat a tartósan van jaratva csúcson a draga nos nyaron az 70 fok...panelban Marmint környezetre...mert ugye azt írták rá0,29-0,3k/watt egy xeon rant 100w-ot 30a különbség...tehat a tartósan van jaratva csúcson a draga nos nyaron az 70 fok...panelban Klíma nélkül...a bios betilt 63fokon elvileg. Klíma nélkül...a bios betilt 63fokon elvileg. A cpu csak 72-n.:Ö A cpu csak 72-n.:Ö
 Egy ilyen borda majd egy kiló vörösréz pedig van felülete is. kiszamoltam a afelületét majdnem 0,25nm
 Ígyhát fújom őket én is,igaz halk amivel fújom két 14cm-es papst venti alu az egéssz....
 halózatról mennek és a tap bekapcsolasa kapcsolja be mivel 220v kel nekik,de nem kapnak csak 170-180 v -ot mert van előttük egy ellenállás....A winyo messze hangosabb a ventiknél.
 Valójaban tényleg úgy tudnad megcsinalni ha a bordahoz lenne a lap fogatva valami réztömbön keresztül,hogy elférjen a dolog....
 De ami tuti nagy barkacs lesz a haz a végére..
 Ha megcsinalom ,hogy ne legyen ventim ígérem feldobom ide a laírást.
 De tuti csak olyan cuccossal lehet jól megcsinalni ahol csavarozni lehet a procihűtőt a lapra...S esztétikusan egy rack server hazba lehet belefaragni. 
 A jelenlegi konfig 36 fokos körül van a borda meg kicsit kevesebb.JA és randa is rendesen ) )
Új hozzászólás Aktív témák
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De nem mennek...
De nem mennek... Vagy csak még nem? majd kiderül.
Vagy csak még nem? majd kiderül. 

Marmint környezetre...mert ugye azt írták rá0,29-0,3k/watt egy xeon rant 100w-ot 30a különbség...tehat a tartósan van jaratva csúcson a draga nos nyaron az 70 fok...panelban
 Marmint környezetre...mert ugye azt írták rá0,29-0,3k/watt egy xeon rant 100w-ot 30a különbség...tehat a tartósan van jaratva csúcson a draga nos nyaron az 70 fok...panelban