Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
Hacked_3994
csendes tag
Ket dolgot sohasem ertettem meg:
1, ha vallasos leszel, akkor miert pont keresztennye valsz? Honnan tudod (mert hat ugye abban hiszel, hogy tudod) hogy a vilag ez, ilyen?
Mi alapjan valasztod magadnak pont azt a vallast? Ha pedig nem valasztod, hanem erre nevelnek, akkor miert nem ketelkedsz az igazaban? (Egyebkent szerintem nem szabad semmiben sem 100%-osan hinni, mert az megfoszt az ismeretgyujtestol...)
Azert valasztod ezt a vallast, mert a kornyezetedben (pl. csalad) ezt latod. Tehat nem igazabol az adott istenkepben hiszel, hanem a vallas helyessegeben. Vajon ez igy jo?
2, Miert van az, ha en azt mondom, hogy nincs Isten, akkor ezzel megsertem a hivot, de ha a hivo azt mondja van Isten, akkor ezzel engem nem sert meg? Nincs ez egy kicsit tulreagalva a hivok oldalarol? Kicsit az van benne szerintem, hogy a hivo ugy gondolja, hogy aki nem hisz az o isteneben, az hitetlen, tehat nincs min megsertodni...
Vagy az is lehet benne, hogy nem akarjak hallani, hogy nem igaz, az amiben hisz, pedig, ha tokeletesen biztos lenne az igazaban, biztos nem zavarna ot...
ui: bocs az ekezetlensegert:D
Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Autós topik
- Napelem
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest