- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
BE4GLE
aktív tag
válasz
lezso6 #26339 üzenetére
Azért mert keresztény topikot keres. Keresztény hívők gondolataira kíváncsi és velük beszélgetne szívesen. A kereszténység nem az egyetlen vallás. És az a nyolc évvel ezelőtti moderáció amit megosztottál fentebb, elég világosan leírja, hogy ez nem egy olyan keresztény topik, amit szazbolha keres. Nem nagyon követtem ezt a topikot az elmúlt néhány évben, szóval nem tudom mit jelent az "ateista világmegfejtés". Én inkább "keresztény világmegfejtéseket" láttam amióta nézegetem. Arra pedig egy ateista is egész nyugodtan reagálhat. Nem kell hozzá keresztlevelet felmutatni. Bőven belefér a moderációban leírt keretbe. A korábbi beszélgetéseket nem volt türelmem végigböngészni, szóval ha valamin átsiklottam, előre is elnézést kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest