Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz tornas #19661 üzenetére

fi relét én is hiányoltam de mivel albérlet és látjuk a helyzetet, szerintem ez itt hiú ábránd.

szerintem felesleges a c-ben gondolkodni (bár nem vagyok szakértő) egyszerűen arról van szó (az én mórickatudásommal kisakkozva) hogy elfáradt a thermoelem (ha jól tudom ezekben az van) vagy valahol van benne egy zárlat és melegszik, erre pedig az előírtnál nagyobb idegességgel reagál.

nálunk az amúgy perfektnek kinéző kismegszakító a klímára melegedett fel, pedig az sem szedett ki 300-400W-nál többet, és volt rajta még egyszer ennyi fogyasztó előtte sok sok évig, mégis cserélni kellett mert 5-6A-től megmelegedni az nem normális.

@(#19662) tornas: nem életvédelmi hanem biztonsági szempontot írtam. szerintem nyugodtan feltételezhetjük, hogy az eredeti alu kábelek vannak a falban az eredeti gány kötésekkel (a kismegszakítóból ítélve) itt 10A esetén sem tartom ördögtől valónak (mondom még egyszer laikus vagyok) hogy inkább ne engedjük meg neki a C karakterisztikát, mert esetleg a B és C közti tartományba eső terhelés lesz az ami elfüstöltet egy kötést.

Új hozzászólás Aktív témák