Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarasota123
aktív tag
üdv, portrézáshoz szeretnék octoboxot venni, egyelőre csak egy tt685 rendszervakum van xpro vezérlővel, illetve fillnek egy yongnuo yn360 'fénykardot' tervezek használni, mert ezt már korábban megvettem videózáshoz (ha egyáltalán ez elég lehet ilyenre). a kérdésem az volna, hogy octoból milyet ajánlott venni, mekkora különbség van (ha egyáltalán van) mondjuk egy neewer softbox meg egy menő márkás softbox között, illetve méretben mi az ami nem csak archoz, hanem kinti fotózásnál mondjuk egy egész alakos képhez is elég lehet? 90 és 120 között gondolkozom egyelőre. illetve egy ilyen is kelleni fog nekem, igaz?

-
sarasota123
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
dede, már nézegetem a tt600at meg az x1t-t amazonon

-
sarasota123
aktív tag
üdv, sajnos tönkrement a metz 44 af-1 vakum, és nem éri meg javíttatni sem, így kellene nekem egy új villanó, Yongnuo yn622 controllerem és receiverem van, ehhez mindenképp yongnuot kellene választanom (pl 560iv) vagy godoxokat is tudnék vele vezérelni? egy fokkal talán szimpatikusabbak a godox vakuk, ezért érdekelne, hogy mennyire van értelme yongnuo vezérlőkhöz godox vakut venni.

-
sarasota123
aktív tag
üdv, Metz vaku javítására tudtok ötletet? Mármint, hogy hol javítják. A Mikrosatnál nem foglalkoznak metz-cel, a fotóparadicsomtól meg óvva intettek, de lehet, hogy más választásom nem lesz

-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, van egy metz 44 af-1 vakum, évek óta használom, bár viszonylag ritkán. a múltkor elvileg frissen feltöltött elemekkel néhány villantás után nem volt hajlandó újra villanni, nem is világított zölden a gomb, semmilyen módban nem működött, gondoltam szarok már az elemek. most vettem tök új elemeket, és ugyanez, bekapcsol a vaku, de néhány villanás után semmi. aztán ha kikapcsolom pár órára és vissza, megint ezt játssza. rákötöttem usb-vel gépre is, gondoltam hátha egy fw frissítés kezd vele valamit, de a gép nem látta, szóval gondolom ez sem működik. valami tippetek ha esetleg van, hogy mit tudnék vele kezdeni, az szuper lenne. nincs sok kedvem kidobni

-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, vettem egy yn622n tx controllert, írták, hogy fontos a firmware update, viszont a linken ami a manualban van 1.09 a legfrissebb fw, én meg amikor mode gombbal bekapcsolom a controllert, azt írja, hogy 1.12 , tehát frissebb az ami alapból rajta van? lehetséges ez vagy ez nem a verziószámot írja ki?

Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest