- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz Anubis_9 #8000 üzenetére
Én az Amazon.de-t szoktam ajánlani, mert kedvező áron beszerezhető onnan, ingyen van a szállítás (39 EUR felett) és EU-n belülről jön, tehát se vám, se áfa (bár ha az Amazon az eladó, akkor a magyar és német áfa közti különbözetet meg kell fizetni, ez még kb. +4% a kiírt árhoz képest, csak fizetés előtt látod a végső árat).
A Yongnuo 685 ott 89 euró. Onnan 28 ezerből megvan (vagy 29 ezer Ft, ha valamiért a magyar áfát kell fizetned).
Mondjuk én inkább a Godoxot ajánlanám, igaz valamivel drágább.Garanciában persze valszeg nem vagy beljebb, mintha Kínából rendelnéd...
[ Szerkesztve ]
-
csupa csaki
tag
válasz Anubis_9 #6542 üzenetére
Lehet leteszek a gyari toltojerol, itt az extrem digitalban ez a tolto van, ami szerintem hasonlo mint az alltalad javasolt.
http://www.jetbeamlight.com/ShowProducts.asp?ID=37
Erdemes szerinted ezt megvenni?
Jobban elnezve a lentebbi szett is jol nez ki. Elmeletileg intelligens:
http://www.edigital.hu/kompakt-tolto/panasonic-eneloop-pro-kkj16hcc40e-tolto-+-4db-2450mah-aa-elotoltott-akkumulator-p418257.html[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz Anubis_9 #3408 üzenetére
Egyébként úgy tudom, hogy nem csak diffúzor szerepet lát el az a műanyag lap, hanem nagylátó előtét is egyben. Nagyon szögben szórja szét a fénysugarakat, mint a vakufej képes lenne.
Ropi majd kijavít, ha nem így van.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
-
akela91
addikt
válasz Anubis_9 #3405 üzenetére
Itt kapható, de ez nagyon túlárazott szerintem. Egy deiffúzor gyakorlatilag egy műanyagdarab, mi kerül ebbe több mint 5000 FT-ba?
(#3404) Santiagain : Jól tetted, ha nem sürgős, én is kintről akartam, csak hirtelen kellett Karácsonyra a 18-105 mellé. Egyébként sok ebay-es ad ez mellé diffúzort. Amúgy kapni hozzá nagyon olcsón vaterán, de ebayen meg ugye viccesen olcsón, ha mégsem mellékelnek mellé.
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz Anubis_9 #3353 üzenetére
Nemrég akartam venni Édesanyámnak egy LCD tévét. Kinéztem a megfelelőnek látszót, majd a fórumokat tovább böngészve kiderült, hogy a dobozán ugyan ott virít a Full HD 3D logó, viszont a gyakorlati használatban a felhasználók bebizonyították, hogy a készülék nem támogatja a 1080p 3D módot, csak 720p-ben. Elég szép botrány lett belőle, U.S.A.-ban visszafizették a TV árának egy részét a vásárlóknak. Itthon egyszerűen átírták a használati utasítás vonatkozó részét, így nem tudsz mire reklamálni...
Majd azt mondják neked, hogy a következő firmware frissítés javítja majd az adott problémát. Csak akkor ciki, ha neked már másnap kell az a funkció, a programfrissítés meg csak 1 hónap múlva lesz elérhető.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
válasz Anubis_9 #3353 üzenetére
Ha manuálban felrakod a tetejére és úgy használod, akkor az kompatibilis vagy sem? Ha TTL-ben használod és néha villan, néha nem, akkor az kompatibilis vagy sem? Tehát hazaviszed, 10-ből 1x nem villan, többinél igen, akkor az jó vagy sem? Szervizben teszteléskor meg mondjuk jó. (ha van szervize)
Nem ismerem a vakut, az is lehet, hogy mindig 100%-osan teljesít és semmi gond vele, de mi van ha mégsem? Ez idegesített Oloongban is. 220 képből 5 alkalommal nem villant. Persze pont olyankor, mikor kellett volna. Persze utóbbi kínai gyártmány, de manapság amit nem Kínában gyártanak, az hamisítvány.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
*Ropi*
félisten
válasz Anubis_9 #3346 üzenetére
Milliószor láttunk már olyat, hogy szerepelt a kompatibilitási listában az adott készülék, aztán éles használat közben derült ki, hogy tényleg kompatibilis vele - csak nem teljesen, vagy nem úgy , ahogyan azt a felhasználó gondolta.
-
*Ropi*
félisten
válasz Anubis_9 #3343 üzenetére
Akkor félreérthetően fogalmaztál.
Metz 58AF-1 vakum volt Canonra. Nekem szerencsére semmi baja sem volt, de a környezetemben nagyon sokan számoltak be a Metzek típushibáiról: a híres "zoom error", a mechanika lazasága (utángyártott Gary Fong Lightsphere-t nem sokáig bírja, egy idő után lebólint vele)...Szerencse, hogy a firmware usb-n frissíthető, mert elég sűrűn jöttek a javítások hozzá. Ilyenek...
[ Szerkesztve ]
-
imyourfriend
őstag
válasz Anubis_9 #3343 üzenetére
miért szerinted Germániába nem ferdeszemű szereli össze? lehet hogy nem, lehet hogy egy román. igazából a minőségbiztosításon múlik az egész. viszont én jobban megbízom egy kínaiban aki már összerakott egy milliót mint egy románban akinek fogalma sincs hogy eszik vagy isszák e ezt az iparágat
-
*Ropi*
félisten
-
Cancer
senior tag
válasz Anubis_9 #3172 üzenetére
A felsoroltak közül a legnagyobb fényereje a Trioponak volt. (természetesen), bár a dupla IFK-tól többet vártam)
Amúgy 3x5 méteres stúdió"körülmény" között másodpercenként is ment a kép. Igaz portré, TTL üzemmódban.
Amúgy ISO 100; 1/200-ad mp és legalább f10-12-es blende kell zárt térben (3-5 méteres távolság), hogy ne égesse ki a képet. Ha nagy belmagasságra plafonról kell, én akkor sem tapasztaltam 7 mp-et, ha jófajták az akkuk.
De mivel az előzőben csak fényteszt volt, csinálok majd egy feltöltés tesztet is.Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...
-
Zozzer888
addikt
válasz Anubis_9 #3174 üzenetére
szerk:Az én vakumra értetted?Mert az:
TTL-es de ugye digitális vázon az nem működik.(Mondom 23éves, 1989-es a cucc)
Manuális módba használom, és ott az 1/1es értékhez (legnagyobb villanás) tartozik ez az újratöltési érték
[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Cancer
senior tag
válasz Anubis_9 #3160 üzenetére
e-bay (bondscamera) Kicsit lassabban jött meg mint reméltem (~3-3,5 hét okt.17-es rendeléssel), de pl a portrémarkolatra 5 hetet vártam.
Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...
-
A Zéé
addikt
válasz Anubis_9 #3157 üzenetére
elég régi törvény az. Elvileg 22 eurónál nagyobb értékű dolgokra vonatkozik.
Nem is a vám a drága (sőt elektronikai cuccoknál mintha nem is lenne), hanem az ÁFA, az meg 27%.
Ennek ellenére gyakran nem kell fizetni a kisebb értékű cuccokra. Általában nem is szokták ráírni a cucc teljes értékét, és még ajándékként is adják fel.ó, bár az utóbbi időben a sok hasonló dolog miatt olvatam már több helyről is, hogy nagyon átnézik azokat is.
Nekem jött már be postával együtt 120 dolláros cucc (cipő) is minden gond nélkül. A 200 dollárost viszont már megvámolták. Arra 14k-t kellett ráfizetni (szintén cipő, de ezek voltak eddig a legdrágábbak)A megoldás az lehet, ha nem akarsz kockáztatni, hogy ebay.co.uk-n, vagy ebay.de-n keresel olyan lerakatot, ami EU-n belülről küld.
Just a simple Lineman...
-
Real_Necro
veterán
válasz Anubis_9 #3054 üzenetére
Miért ne lenne?
Az én Oloong-om 149,7$ volt, lassan meg is érkezik és új. De lehet venni YN-t Triopo-t vagy Nissin-t is.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest