Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
Anubis_9 #8000 üzenetére
Én az Amazon.de-t szoktam ajánlani, mert kedvező áron beszerezhető onnan, ingyen van a szállítás (39 EUR felett) és EU-n belülről jön, tehát se vám, se áfa (bár ha az Amazon az eladó, akkor a magyar és német áfa közti különbözetet meg kell fizetni, ez még kb. +4% a kiírt árhoz képest, csak fizetés előtt látod a végső árat).
A Yongnuo 685 ott 89 euró. Onnan 28 ezerből megvan (vagy 29 ezer Ft, ha valamiért a magyar áfát kell fizetned).
Mondjuk én inkább a Godoxot ajánlanám, igaz valamivel drágább.Garanciában persze valszeg nem vagy beljebb, mintha Kínából rendelnéd...
-
csupa csaki
tag
válasz
Anubis_9 #6542 üzenetére
Lehet leteszek a gyari toltojerol, itt az extrem digitalban ez a tolto van, ami szerintem hasonlo mint az alltalad javasolt.
http://www.jetbeamlight.com/ShowProducts.asp?ID=37
Erdemes szerinted ezt megvenni?
Jobban elnezve a lentebbi szett is jol nez ki. Elmeletileg intelligens:
http://www.edigital.hu/kompakt-tolto/panasonic-eneloop-pro-kkj16hcc40e-tolto-+-4db-2450mah-aa-elotoltott-akkumulator-p418257.html -
-
akela91
addikt
válasz
Anubis_9 #3405 üzenetére
Itt kapható, de ez nagyon túlárazott szerintem. Egy deiffúzor gyakorlatilag egy műanyagdarab, mi kerül ebbe több mint 5000 FT-ba?
(#3404) Santiagain : Jól tetted, ha nem sürgős, én is kintről akartam, csak hirtelen kellett Karácsonyra a 18-105 mellé. Egyébként sok ebay-es ad ez mellé diffúzort.
Amúgy kapni hozzá nagyon olcsón vaterán, de ebayen meg ugye viccesen olcsón, ha mégsem mellékelnek mellé.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Anubis_9 #3353 üzenetére
Nemrég akartam venni Édesanyámnak egy LCD tévét. Kinéztem a megfelelőnek látszót, majd a fórumokat tovább böngészve kiderült, hogy a dobozán ugyan ott virít a Full HD 3D logó, viszont a gyakorlati használatban a felhasználók bebizonyították, hogy a készülék nem támogatja a 1080p 3D módot, csak 720p-ben. Elég szép botrány lett belőle, U.S.A.-ban visszafizették a TV árának egy részét a vásárlóknak. Itthon egyszerűen átírták a használati utasítás vonatkozó részét, így nem tudsz mire reklamálni...
Majd azt mondják neked, hogy a következő firmware frissítés javítja majd az adott problémát. Csak akkor ciki, ha neked már másnap kell az a funkció, a programfrissítés meg csak 1 hónap múlva lesz elérhető.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Anubis_9 #3353 üzenetére
Ha manuálban felrakod a tetejére és úgy használod, akkor az kompatibilis vagy sem? Ha TTL-ben használod és néha villan, néha nem, akkor az kompatibilis vagy sem?
Tehát hazaviszed, 10-ből 1x nem villan, többinél igen, akkor az jó vagy sem? Szervizben teszteléskor meg mondjuk jó. (ha van szervize)
Nem ismerem a vakut, az is lehet, hogy mindig 100%-osan teljesít és semmi gond vele, de mi van ha mégsem? Ez idegesített Oloongban is. 220 képből 5 alkalommal nem villant. Persze pont olyankor, mikor kellett volna. Persze utóbbi kínai gyártmány, de manapság amit nem Kínában gyártanak, az hamisítvány. -
*Ropi*
félisten
válasz
Anubis_9 #3343 üzenetére
Akkor félreérthetően fogalmaztál.
Metz 58AF-1 vakum volt Canonra. Nekem szerencsére semmi baja sem volt, de a környezetemben nagyon sokan számoltak be a Metzek típushibáiról: a híres "zoom error", a mechanika lazasága (utángyártott Gary Fong Lightsphere-t nem sokáig bírja, egy idő után lebólint vele)...Szerencse, hogy a firmware usb-n frissíthető, mert elég sűrűn jöttek a javítások hozzá. Ilyenek...
-
imyourfriend
őstag
válasz
Anubis_9 #3343 üzenetére
miért szerinted Germániába nem ferdeszemű szereli össze? lehet hogy nem, lehet hogy egy román. igazából a minőségbiztosításon múlik az egész. viszont én jobban megbízom egy kínaiban aki már összerakott egy milliót mint egy románban akinek fogalma sincs hogy eszik vagy isszák e ezt az iparágat
-
Cancer
senior tag
válasz
Anubis_9 #3172 üzenetére
A felsoroltak közül a legnagyobb fényereje a Trioponak volt. (természetesen), bár a dupla IFK-tól többet vártam)
Amúgy 3x5 méteres stúdió"körülmény" között másodpercenként is ment a kép. Igaz portré, TTL üzemmódban.
Amúgy ISO 100; 1/200-ad mp és legalább f10-12-es blende kell zárt térben (3-5 méteres távolság), hogy ne égesse ki a képet. Ha nagy belmagasságra plafonról kell, én akkor sem tapasztaltam 7 mp-et, ha jófajták az akkuk.
De mivel az előzőben csak fényteszt volt, csinálok majd egy feltöltés tesztet is. -
Cancer
senior tag
válasz
Anubis_9 #3160 üzenetére
e-bay (bondscamera) Kicsit lassabban jött meg mint reméltem (~3-3,5 hét okt.17-es rendeléssel), de pl a portrémarkolatra 5 hetet vártam.
-
A Zéé
addikt
válasz
Anubis_9 #3157 üzenetére
elég régi törvény az. Elvileg 22 eurónál nagyobb értékű dolgokra vonatkozik.
Nem is a vám a drága (sőt elektronikai cuccoknál mintha nem is lenne), hanem az ÁFA, az meg 27%.
Ennek ellenére gyakran nem kell fizetni a kisebb értékű cuccokra. Általában nem is szokták ráírni a cucc teljes értékét, és még ajándékként is adják fel.ó, bár az utóbbi időben a sok hasonló dolog miatt olvatam már több helyről is, hogy nagyon átnézik azokat is.
Nekem jött már be postával együtt 120 dolláros cucc (cipő) is minden gond nélkül. A 200 dollárost viszont már megvámolták. Arra 14k-t kellett ráfizetni (szintén cipő, de ezek voltak eddig a legdrágábbak)A megoldás az lehet, ha nem akarsz kockáztatni, hogy ebay.co.uk-n, vagy ebay.de-n keresel olyan lerakatot, ami EU-n belülről küld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest