Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kilozsul

aktív tag

válasz mikrofon #8777 üzenetére

Nem volt célom, mindössze azt akartam elkerülni, hogy egy kérdésre valaki kb. bemásolja nekem egy könyvből a ttl leírását. (Mert ez gyakran előfordul itt lássuk be, hogy valaki tapasztalat nélkül szeretne oktatni... (És ezt nem neked céloztam, mielőtt... :D )

Nekem nem az a tapasztalatom a ttl-el kapcsolatban, hogy egy elővillanás után olyan húú de jól eltalálná mekkorát kell villannia (Nekem nagyon alálő), ha pedig teszek rá plusz kompenzációt és közben közelebb állok egy falhoz ahonnan visszajön a fény, akkor meg fölé. Ha állványon van még plusz két vaku mondjuk, akkor egy olyan teremben ahol mindig érvényesül a vakuk fénye, ott elrontani sem lehet. De ha a plusz vakuk fénye nem mindig éri el a témát, akkor megint csak mellé lehet lőni bőven. (És például ilyen esküvői/rendezvény helyszíneket nem nehéz mondani ahol ez könnyen megvalósul.) Egy másodpercig nem állítom, hogy nem lenne még mit tanulni a vakuzásról (kinek nem), de a gyakorlati dolgokat ilyesmikre értettem, mint amit fentebb leírtam. Nagyon más "terepen" ügyesnek lenni... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák