Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
pomix
tag
Hello!
Regisztrálnod kell magad és kapsz egy felhasználói nevet meg egy jelszót! Szerintem mindenki alapból azt kapja! Vigyázz, hogy mit töltessz le, mert egy csomó driver csak baromság!! Pl én nyomtató drivert akartam letölteni, de a media player telepítője volt! Elég idegesítő volt azt a pár megát letölteni modemes nettel!! Utána meg kiderül, hogy nem is az!! Szóval vigyázz mert sok a hülyeség rajta! A driver.lap.hu-t nézted már? Ott is van egy csomó link! -
Zoty@
aktív tag
A téma adott, de olyan hely kellene ahonnan le is tudom tölteni, mert a driverguide.com-ról nem tudom, vagy hogy kell innen?
Köszönettel:Zoty@
Aktív témák
Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Kerékpársportok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jogász topic
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest