Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
pomix
tag
Hello!
Regisztrálnod kell magad és kapsz egy felhasználói nevet meg egy jelszót! Szerintem mindenki alapból azt kapja! Vigyázz, hogy mit töltessz le, mert egy csomó driver csak baromság!! Pl én nyomtató drivert akartam letölteni, de a media player telepítője volt! Elég idegesítő volt azt a pár megát letölteni modemes nettel!! Utána meg kiderül, hogy nem is az!! Szóval vigyázz mert sok a hülyeség rajta! A driver.lap.hu-t nézted már? Ott is van egy csomó link! -
Zoty@
aktív tag
A téma adott, de olyan hely kellene ahonnan le is tudom tölteni, mert a driverguide.com-ról nem tudom, vagy hogy kell innen?
Köszönettel:Zoty@
Aktív témák
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fujifilm X
- Trollok komolyan
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Hardcore café
- Motoros topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Windows 11
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest