Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
Topikgazda
Az optikait szerintem ne erőltesd, ha nem akarsz 10 gigabites belső hálózatot. Helyette húzz bele árnyékolt rezes kábelt (S/FTP), ha tudsz. Ha külön csőben fut és nem valami 10 kilowattos villanykemence kábelével megy párhuzamosan, akkor nem hiszem, hogy gond lenne vele.
Az optikain én is most agyalok. Akarok 10 gigabites kapcsolatot két gép között, és evidens, hogy RJ45-ös hálókártyákat vegyek, mert már ki van építve cat6a-val az egész, csak rá kéne dugni. Az optikai viszont érdekel, mert még sosem szereltem olyat. Árban nagyjából ugyanoda lyukadnék ki mindkettővel, plusz az optikainál vennem kéne szerszámokat is és átszerelni az egészet. Érdekel, de nem tudom, hogy akarok e most ezzel szívni. Szerintem inkább marad az RJ45 és foglalkozok valami fontosabbal. Később meg ha több gép közé kell 10 gigabit, akkor nekiállok rendesen megcsinálni optikával.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest