- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
Aktív témák
-
Gregorius
őstag
válasz
-=Ghost=-
üzenetére
Nem, sajna a ''megint programot csináltak nekem péntek délután, eltartott szombat estig és ezért úgy szeretem őket'' eset következett be.
Lehet, hogy az lesz, hogy az egészből kiműtöm az elektronikát (csak két csavar tartja a helyén, a csatlakozók, ledek, etc is könnyen kivehetők), aztán kap az egész egy új dobozt. Csak kérdés, hogy honnan lehetne alapanyagot beszerezni, esetleg méretre vágni? (ugyanez a rézlap-berakás megoldásra is)
DTK már megfordult nálam, pár helyen bizonytalan volt a cucc (alaplapi vezérlőben és bővítőkártyában egyaránt), gondolom nem egészen ''szabvány'' az USB vezérlője. Különben azt vettem volna.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Torrent meghívó kunyeráló
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- EVGA Supernova 850 GT
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő