- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
killahdrums
senior tag
Ha a gépemről másolok fel adatot és leválasztom majd vissza, már rögtön hibásnak látja az adatokat. Vissza tudom másolni a vincsire a legtöbb esetben, de hiába mert az sem nyitható már. Ha egy másik gépről hozok vmit azt megtudom nyitni a gépemen. Tehát valószínü, hogy felmásoláskor történik valami.
-
killahdrums
senior tag
Igen azt is néztem, gyors eltávolításra van állítva. Egyébként általában leállítom, de én is úgy tudom, hogy ez nem lehet probléma XPén. A többi gépen is amin próbáltam xp volt sőt mac-en is működött jól, seholsem állítottam le, hogy ''adjak'' neki.
Hát igen gondoltam, hogy ez egy ''fejtörös'' szitu. Egyfojtában agyalak én is a dolgon, de gyszerűen nem értem. hmm
De azért kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest