Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt23
tag
Bocs, kicsit félreérthető voltam, tehát hátulról kezdtem a válaszadást. Én arra a csatlakozóra gondoltam, amit az alaplapra dugok rá. Az egyben van, nincsenek külön egy pines kis vackok, amiket külön tudnék csak rádugni a lapra. Te nem erre gondoltál?
Magába az olvasóba nem látok bele, mert egy fém kerete van, amibe az sd kártya belemegy, elvileg tiszta, sűrített levegővel kifújtam belőle a port. Van ezen a fém házikón egy kis kallantyú, annak van némi rugózása, de nem teljesen értem hogy az mire jó. Esetleg ez görbülhetett el. -
Matt23
tag
Köszönöm a villámgyors válaszokat!
Hátulról, 4 érintkezős, és egyben van az egész, tehát nem tudom vele eljátszani, hogy az egyiket nem dugom rá a csatlakozók közül.
A kártyát nap mint nap használom fényképezőben. Onnan le is tudom menteni usb-n keresztül, de én a kártyaolvasót szeretném erre használni. Sajnos másik karival nem tudtam kipróbálni, pedig jó lenne, mert akkor biztos ítéletet hozhatnánk. De szerintem az sem normális, hogy egy kártyát nem hajlandó olvasni. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest