Hirdetés
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- LG LCD és LED TV-k
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
Aktív témák
-
Hory
aktív tag
Az USB 2.0-ás hosszabbító kompatibilis az USB 1.1-el?
Valamint, mi a hosszabbítás max. távolsága az egyes USB szabványoknál? Ha pl. 3 db 5m-es usb hosszabbító kábelt egymás után kötök (mert ilyen messzire kell elvinni a jelet), az működni is fog? -
9CS
senior tag
Hmmm itt nézegettem: [L]http://www.mikland.hu/arlista.php?v=2&hwt=46[/L], nekem az jött le, hogy a sima hosszabbítónak nincs jele azaz:
''USB 2.0 HOSSZABÍTÓ KÁBEL 3M 1,200.- Ft
USB HOSSZABÍTÓ KÁBEL 1.8M 600.- Ft
USB HOSSZABÍTÓ KÁBEL 3M 800.- Ft''
Alatta vannak a USB-HUB hoz tartpzó cuccok, ezeknél vannak jelek.
pl.:
''USB 2.0 KÁBEL A-B 2M 700.- Ft''
Meg még van pár, de szerintem Neked a fenti 3 kábel közül kell amelyik méretben megfelel.
[Szerkesztve] -
Elég láma kérdés, de muszáj feltennem...
Van egy usb 2.0-ás pendrive-om. Namost a házamon nincsen előlapi usb kivezetés és szeretném elérni, hogy ne kelljen minden használatkor az asztal alá bújni, hogy beélesítsem a cuccost. Ezért szeretnék venni egy usb hosszabbítót. Nézegettem a netes árlistákban, de mindenhol betűjellel vannak megjelölve a csatlakozó végek és rohadtul nem vagyok képbe, hogy melyik az amelyikre nekem szükségem lenne.
Komplett kártyaolvasót meg nem szívesen vennék, mert az usb-n kívül nem használnám a többit úgysem. Tehát a kérdés arra vonatkozna, hogy mi a pontos leírása annak a kábelnek amire nekem szükségem van.
Előre is köszi
Bos ha kicsit hosszú lett, de megpróbáltam normálisan leírni, hogy én is megértsem...:DDD
üdv
red
És persze a hosszabbítót két b-vel írják...:D
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest