- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi hangfal építés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Attól, amit leírtál.
Le merem fogadni, hogy az egész vinyó NTFS-be van formázva, igaz? Az egyetemi könyvtárban pl én is, mikor rádugom, akkor nem engedi módosítani a partíció tartalmát. Az üres hellyel szabadon gazdálkodhatok, de ami fel van rá írva, azt baszhatom, csak olvasásra nyithatom meg, nem nevezhetem/helyezhetem át, nem írhatok bele egy txt-fájlba egy rohadt ''a'' betűt anélkül, hogy ne szólna, hogy nem tudom a meglévő fájlt felülírni. Bosszantó.
Én azt csináltam meg, hogy elpartícionáltam a 80-as vinyót egy 10Gb-osra és egy maradékra. A nagyobb NTFS, míg a kisebb FAT32. Pl ha DC-zek, akkor is a kis partíció a Downloads mappa, egyedül a DVD-image-ket irányítom át egyből a nagyobbra. A FAT32-partíción vannak még a munkák, dolgozatok, miegymás, amiket a könyvtárban is használok. Eddig nekem csak ez a megoldás jött be.
Amúgy igen, az egyetemi rendszergazda is széttárta a karját, hogy ez ilyen, csak a gépben már meglévő vinyókra vannak jogosultságok olyanok, amilyenek. Amit azon túl tesznek rá, azt egy kalap alá vonja és az NTFS-partíciókat nem engedi módosítani. Amíg nem csináltam FAT-partíciót, addig volt duplikátumom a használt fájlokból, mert amit akkor hoztam létre, azt lehett törölni is, de ha lehúztam a vinyót, majd vissza, akkor már az Read-only volt és nem tudod átállítani a jogosultságod, csak rendszergazdaként. Legalábbis WinXP alatt. Ez van Igényeidnek megfelelően áldozz be egy kisebb FAT partíciót. -
macilaci78
nagyúr
Mikor volt utoljára használva a vinyó? Azóta biztosan van már minden vírusnak ellenszere...
Ki az a barom, aki vinyót forraszt egy rackbe? Forraszd ki!Így már DOS alól is látni fogod? Amúgy a raktárral foglalatoskodó gépen nem fognak a vírusok?
Én XP alól formázom a racket. Hasznos link, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen széket vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest