Aktív témák
-
Joooe
tag
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Fentebb már írtam hogy csomóféleképpen próbáltam rámásolni, olvasni róla, különböző teszprogikkal mérni, állandó a sebessége.
Most hogy jön ide az usb1? Nem usb1-es cumót vettem
mod: nekem is 2x160GB Samsung RAID stripe van, amiről néha akár 100MB/s olvasást is mérek szóval nem hinném hogy attól lassú
[Szerkesztve] -
Joooe
tag
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Túlmelegedés nem lehet gond. A 120 gigás vinyót teljesen telemásoltam, a végén kinyitottam a házat, de teljesen normális hőmérsékletű volt, egészségesen langyos. (láttam már vinyót úgy is jól működni hogy nem bírtam megfogni...
)
Ja és a sebesség elejétől fogva elég stabilan 12.5 MB/s körül volt. (hidegindításból
)
Hogy érted az hogy nem fogja kimérni senki pontosan? Nem is kell nekem pontos mérés, csak lássam hogy kb hozza a sebességet
-
Joooe
tag
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Ok hogy elméleti maximum, elég nekem fele is

a vinyóra nem foghatják mert az is mistralos és garis
És ahoz hogy bármi másra ráfogják, be kell mutatni hogy náluk megfelelő sebességel működik. Ezután pedig készséggel elhiszem hogy máshol van a hiba
(a dobozra, a tájékoztatóra, a gyártó cég weblapjára ki van írva hogy képes 480 Mps sebességre a cucc, az ilyen állításokért pedig felelősségel tartoznak, az újabb fogyasztóvédelmi törvények szerint. De szerintem egyébként is logikus elvárás hogy ne ez fogja vissza a vinyót. Egyértelmű hogy nem vettem volna meg ha tudom hogy ilyen lassú.)
Aktív témák
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Videó stream letöltése
- Hálózati / IP kamera
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 1TB Western Digital Black 3,5" hdd (kevés futási idővel)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- Samsung 980 PRO 2TB nvme ssd eladó /Garanciás/
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)