Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Kérünk mindenkit, hogy a jobb áttekinthetőség érdekében a külső mobil rack-ekkel foglalkozó gyűjtőtopikban tegye fel a kérdését, ne nyissunk minden egyes problémának saját topikot. Ezt a topikot zártam.
5,25''-es külső mobil rack-ek: Bővebben: link
3,5''-es külső mobil rack-ek: Bővebben: link
2,5''-es külső mobil rack-ek: Bővebben: link
p -
-
darius
tag
Kissé bosszús vagyok
Vettem ma egy külső mobil racket, bele a wincsit, de az xp nem ismeri fel.
A telepítés során hiba lépett fel, azt annyi. (xp sp2, samsung 160Gb)
Arra menet közben rájöttem, hogy ez a Vipower rack csak masterként kezeli, de többre nem jutottam.
Az usb port szerintem rendesen telepítve van, pendrive, kártyaolvasó klasszul megy.
Ha valakinek van ötlete, várom, nem szeretnék a kiskerrel megvívni. -
Joooe
tag
USB-IF USB 2.0 Electrical Test Specification (pdf) Bővebben: link
Teljes specifikáció(zip, 9M) Bővebben: link -
Joooe
tag
''Az USB 2.0 valós átviteli értéke stabilan 30-35 MB/s között van, többet ne is várj.''
Ezt mire alapozod amúgy? Az usb specifikáció szerint a ''certified hi-speed usb'' logóval ellátott eszközöknek képesnek kell lennie a szabványban előírt 480 Mbps sebességet teljesíteni, legfeljebb +-0.05% eltéréssel. Az más kérdés hogy az usb felületet kiszolgáló háttértároló vagy egyéb eszköz nem tud annyit.
(Esetemben persze nem ez a lényeg, itt az igész ide-usb átalakító eszköz sebessége volt megadva.
Mellesleg nem adtam még fel, csak hát közbeszólt a vizsgaidőszak)
-
Joooe
tag
válasz
God Vazzeg #106 üzenetére
Róla van szó:
CP-U2I-3A Bővebben: link -
Flashy
veterán
nem azt mondom hogy nem jogos a problémád, de a mai kisker helyzetben nem csodálkoznék ha egyik reklamációs alkalommal nem jönnél ki a boltból. ha ennél komolyabb problémával megy az ember akkor is örülhet ha élve megússza, nem hogy még ki is cseréljék vagy megjavítsák a hardvert...
-
Joooe
tag
válasz
God Vazzeg #100 üzenetére
Na voltam benn a cuccért. Mondtam hogy szeretném megnézni ezt a szédületes sebességet. Mondják ok, semmi gond. Mistralt ismerve gondolom senkit nem ér váratlanul, hogy a szemem előtt már megint csak 12.5 Mb/s volt a max (hd_speed -del mérve). Kivettük a rackből a vinyót, közvetlen ide-n 60 MB/s hasított. ''Gyuri'' hátra ment telefonálni, mondott ott valami olyanokat a túloldalra, hogy ''igen, de a 12 mega az tényleg kevés'', meg ilyenek. Aztán visszajött és onnantól kezdve szerinte normális és törvényszerű dolog a 12 mega, ''ennyit tud az usb''. Persze megint felajánlotta hogy felküldi a pesti szervízbe, ahol ugyanezt el fogják mondani.
Ja és azért a felvetésemért, hogy nézzük meg egy más típusú rackben hogy mennyit tud az usb nem lelkesedett, vajon miért?
Egyelőre átvettem a cuccot, mondtam hogy majd még jelentkezem
Megyek a fogyasztovedelem fórumára kicsit tájékozódni, aztán majd jelentkezem -
Joooe
tag
válasz
God Vazzeg #100 üzenetére
Még nem értem rá, kicsit torlódtak a vizsgák
Holnap bermegyek érte.
Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- LG 55UQ81003 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest