- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Aktív témák
-
Dexter68
addikt
A probléma 90%-ban úgy néz ki, hogy még látja a gépet, mikor rádugom, látja a fájlokat is, de amikor elkezdem másolni, akkor úgy néz ki, mintha lefagyna a fényképezőgép (pedig nem is). Másik gépre kötve (mac, W98) nem jön elő ez a jelenség.
Volt egy időszak, amikor megoldást jelentett az, hogy egyenként másoltam a fájlokat, figyelve a fényképezőgépen villogó ledet és csak akkor kezdtem a következő másolásba, amikor már nem mutatott semmilyen olvasási tevékenységet. Akkor egy haverom megoldotta a helyzetet azzal, hogy valamit átállított a BIOS SETUP-ban. Asszem az USB-keyboard és mouse op. rendszer szinten való kezelése volt. Akkor hónapokig működött. Aztán megint előjött a probléma. Azóta volt teljes rendszer-újratelepítés meg minden.
Időnként fel sem ismeri, csai „Ismeretlen USB eszköz”-t lát és ennyi. Aztán hosszas b*szakodás után rá lehet venni, hogy legalább a fájlokat lássam, de másolni már nem lehet.
Hát asszem, most már a betegség minden tünetet leírtam.
Remélem, nem SARS :o)
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest