- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
válasz
gabee jr
üzenetére
Üdv!
Az én gépemen léptem be és csináltam meg mindent. Tesóm mikor ide ült, kipróbálni az én fiókomhoz társította, a fene se gondolta, de most már tudom!!, hogy ez nem olyan, hogy ha letörlöm a játékot, újra lehet társítani más - más uplay fiókba.
Az Ubi-nak van, vagy nincs magyar supportja, nem tudom, de magyar nyelven írtam nekik, és magyarul is válaszoltak. (Nikolett). Írtam angolul is, de írta, hogy a legfrissebb hibajegyzékben beszélgessünk, az a magyar volt. 4-5 nap alatt megoldott a probléma, és átrakták a másik uplay fiókba, így most jó.
-
gabee jr
tag
Ott lett a dolog eltolva, hogy nem társítani kellett volna a Steamen vett játékot, hanem a tesódnak csinálni egy új Uplay accountot. (vagy nem volt még neki, miért lett a tiédre téve?)
Tehát a lerosszabbul választottatok, mikor a te Uplay fiókodra társítottátok a játékot.
Azt mondjuk én sem értem, hogy lehet két ugyanolyan játék egyetlen fiókon, mert mióta van Uplay én azóta használom, de duplikátum játékkal még sosem találkoztam egy azon fiókon. Mondjuk nem is vettem két egyforma címet Steamen és Uplayen...Próbálj meg írni a supportnak, keress valami jó angolos havert, ismerőst, családtagot. Mert a magyar nyelvi support szerintem még csak elméleti síkon létezik.
-
pigster
senior tag
Én nem próbáltam, de:
To unlink a console, Facebook, or Steam from your Ubisoft Account, simply visit the Account Management section of the Uplay website: https://account.ubisoft.com
Navigate to the Account Information tab, and you will see Linked Accounts at the bottom of the page. Next, click the Unlink button under the platform you wish to unlink from your Ubisoft Account.After clicking Unlink, a pop-up window will appear to confirm the platform has been unlinked.
Innen: https://support.ubi.com/en-US/Faqs/000017027/Ubisoft-Account-Linking-Unlinking#unlink
-
Szia,
A Ubisoftnak elérhető magyar nyelven is a Supportja - van magyar nyelvi támogatás, legalábbis az utolsó hibajegyemet már magyar nyelven intéztem..
Also, I just would like to inform you that we can provide support in Hungarian language if that is more convenient for you.
Szeretném Veled tudatni, hogy szintén nyújtunk támogatást magyar nyelven.
Best regards,
Greg
Ubisoft Customer SupportLépj be az oldalra, majd nyiss egy hibajegyet, ott leírod magyarul a problémát.
Üdv, -
user26
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni olyantól aki angolul, nem google fordító szinten írna az Ubinak a problémámmal.
Az történt, hogy tesómnak tegnap megvettem az R6-t, az Ő Steam-n, h együtt tudjunk majd játszani.
Letöltötte, telepítette a Steam, majd indulás után egy ablakot feldobott, olyasmi szöveggel, hogy Uplay fiók kellene, ha van létező, akkor társítani kell, ha nincs akkor csinálni. Testvérem a társítást választotta. Így az Ő Steam-s R6 játéka, az Én Uplay fiókomba van, ami probléma, mert nekem is meg van az R6-t, igaz én tavaly vettem meg, de Én Uplay-n, az enyém nem Steam-s.
És most két R6 van az Uplay fiókomba.Letöröltem az R6-t, Upaly-t, Steam-be a játékot, és újra telepítettem, de ahogy belépek Upaly-ra/ba, ott van mindkét R6.

Az egyiket, a Steam-at/et törölni szeretném, és akkor testvérem a saját Upaly-ba társíthatná.
A most vásároltról tudok képet csinálni, mert az email meg van, de amit én vettem novemberben azt az emailt nem találom, csak az van meg amkor a fiókot csináltam
Tudna valaki segíteni ? Tegnap éjjel a netet bújtam megoldás ügyében, de több helyen azt írták, hogy csak 1 megoldás létezik erre, mégpedig, hogy írni kell a supportnak Ubinak.
Nem akarok kézzel lábbal magyarázkodni nekik, mert abból kb semmi sem lesz, ezért szeretnék segítséget kérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest