- Apple asztali gépek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
pacalperkelt
csendes tag
A kikapcsolás-újraindulás nekem is gyakori volt fizikai behatásra, amikor az alaplapi tápcsatlakozó néhány saruja nem érintkezett (oxidáció vagy anyaggyengeség miatt?) rendesen. Olyannyira, hogy kettő körül a műanyag borítás kicsit megégett. Lehet, hogy nálad máshol van, de mindenkképpen kontakthibára utal.
Párhuzamosan olyan jelenségek jelentkeztek, hogy pl. a CD lejátszó csak halkan brümmögött és pislákolt a LED. Ez is az elégtelen energiaellátásból eredt.
Tápcsere segített.
Floppy-val kapcsolatban: én találkoztam olyan új matsonic alaplappal, ami kapásból nem látta, nem fordítva bedugás miatt. Azon mondjuk a sysfan-ból se jött áram.
Üdv! -
SPeti
tag
Szia!
Milyen szerviz amiről írsz, mert nem nagyon figyeltek a gép összerakására?
A gépben milyen táp van?
A floppy lehet, hogy fordítva van rákötve a lapra.
A 3d markban pedig sokkal többre szerintem ne nagyon számítsál a geforce 2 mx erre képes. Itt már a proci nem nagyon számít, mert egy ilyen kártyát egy 800as proci már bőven kihajt tehát nem számít ez az amúgy sem túl nagy órajelkülönbség (400 MHz)
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Assetto Corsa Rally
- Apple asztali gépek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- 2025.11.13 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 4070 / 4080 / 4090 / 5070Ti / 5080)
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest