Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
supercow
őstag
Próbáld megnézni a szerződésben / ügyfélszolgálaton megtudni, hogy mi a ''rendelkezésre állási idő'', vagyis hogy a teljes idő hány százalékában kötelesek neked a pénzedért megfelelő minőségű szolgáltatást nyújtani, aztán számold ki, hogy ez a sz*rakodás túllépi azt, és ha igen, akkor fogyasztóvédelem. Én az ELMŰ-t fenyegettem meg ezzel és bejött (naponta több órát nem volt áram januárban, a család majdnem megfagyott itthon), hiszen egy bizonyos ideig megengedhető a szolgáltatás-kiesés (szerelnek, bővítenek stb.) de ezen kívül kötelesek úgy szolgáltatni, ahogy a szerződésben le vagyon írva.
remélem segítettem.. hajrá!
sc.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest