Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Donki Hóte #135867 üzenetére
Azért én aktualizálnám az email-t egy olyanra, amit elérek!
-
Nikaré
őstag
válasz
Donki Hóte #135869 üzenetére
Csak azt vidd ami a szerződésben, applikációban is látszik. Illetve a tartozékait, pl. (rövid UTP kábel) táp, távirányító (ha van média box)
Tehát ami az átvételkor a dobozban volt. -
pjen
félisten
válasz
Donki Hóte #135875 üzenetére
Akkor erölködő, de ha nincs benne a listában ne erőltesd lehet csak Magadnak csinálsz gondot.
-
pjen
félisten
válasz
Donki Hóte #135872 üzenetére
Táp van hozzá? Szerintem az csak egy kettes osztó.
-
válasz
Donki Hóte #135869 üzenetére
A jelerősítő nem tudom mi lehet... Koax kábelt, splittert nem szokták kérni, nyilvántartva sincsenek sehol. Ellenben nem tudom a Telekom esetében mi a szokás, de anno a UPC illetve a DIGI is kérte a HDMI kábeleket, amik a boxhoz járnak.
-
Nikaré
őstag
válasz
Donki Hóte #135867 üzenetére
Igen, ami ott szerepel.
(sőt, ha jól emlékszem azonosító szám is van az eszkozokhöz)
Régebben postán is fel lehetett adni. -
válasz
Donki Hóte #135865 üzenetére
1270
-
Nikaré
őstag
válasz
Donki Hóte #135862 üzenetére
"Hol lehet azt megtudni, hogy a szerződés felmondásakor pontosan milyen eszközöket fog tőlem kérni az
UPCVodafone?
"
Webes felületen illetve az applikációban benne vannak az "eszközök ", amiket használsz az előfizetéshez. -
válasz
Donki Hóte #135862 üzenetére
Leghamarabb a Vodafonetol, amit kapsz számlán azon van elérhetőseg.
-
kezo0
addikt
válasz
Donki Hóte #126963 üzenetére
El lehet menteni a beállításokat, és ilyenkor visszatölteni.
-
zzola
titán
válasz
Donki Hóte #126960 üzenetére
Hívd fel a 1270-et.
-
válasz
Donki Hóte #126958 üzenetére
Frissítettek ezek a jóemberek valamit?
Ilyen probléma még az életben sem volt, a CB-re vezetéken csatlakoztatott eszközökön van internet, de a wifin csatlakozó eszközök nem látják a netet
Már kétszer újraindítottm a CB-t, de nem javult a helyzet
-
mrlujoak
veterán
válasz
Donki Hóte #126832 üzenetére
a törthónaptól.
Két hónappal ezelőtt, még a 2022-es árszabás szerint fizettél, az idei első számlád már az inflációs emeléssel jött, viszont az törtszámla volt 1 havi, plusz egy pici.
A mostani számlád az igazi, teljes mértékben idei normál számla. -
válasz
Donki Hóte #118639 üzenetére
Esetleg saját box lehet még alternatíva (~10k HUF) a TV mellé, már ha van szabadon fogható DVB-C adás a Vodánál jelenleg.
-
flexxx
tag
válasz
Donki Hóte #118639 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy analógon jobb volt pl. a Comedy Central hangminősége, mert az SD-t továbbították.
Most lekapcsolták az analógot, az új csomagokból kivették az SD csatornákat, tehát nézheted szar hangminőséggel, de legalább HD képpel a legújabb South Park részeket.
A Wi-free témához meg csak annyit, hogy ne feledjük, pont a Voda volt, aki megszűntette a UPC olcsó és korlátlan mobilcsomagjait, úgyhogy az az érv nem állja meg a helyét, hogy "minek, hisz van rendes mobilnet jó áron". Mondom ezt úgy, hogy soha nem volt szükségem a Wi-free-re, de így is látom, hogy lenne létjogosultsága 10-15 ezres korlátlan csomagok mellett...
Ennyit a Vodafosról.
-
z67
őstag
válasz
Donki Hóte #118606 üzenetére
Elég jól működik, idén 1200 Ft-ot faragtam le. 500-as net, legnagyobb tv, egy kártya, egy hdd box + HBO csomag: 5930,-
-
LouiS22
veterán
válasz
Donki Hóte #118464 üzenetére
Mert ez a csoport egy releváns, minden szegmenst lefedő minta
Idézem reggelről a moderátort: "Meg aztán sokan el vannak tévedve, és azt hiszik, hogy ők maguk, vagy egy tech fórum tagsága a szignifikáns minta az előfizetők körében, pedig nem."
-
MadMancs
veterán
válasz
Donki Hóte #118458 üzenetére
Nálam tényleg ingyen volt tegnapig. 😈
Ugyanis nincs TV előfizetésem (még mert azért csak megrendeltem, 3.-án jön a technikus beüzemelni). Mivel üzleti ügyfél vagyok csak ő üzemelheti be, azt mondta 1420, mert csak akkor lép életbe a szerződés ha mindent bekötöttek és alairom hogy még vagyok elégedve mindennel.
350/30 as netről is bővítettem 500/30 ra, ez már módosult, plusz él a 2 telefonvonal is ami a csomag része.
Egyébként 500at is simán hozza Hitron. Kellemes csalódás. -
Piftuka
veterán
válasz
Donki Hóte #101321 üzenetére
Biztosíthatlak arról, hogy a Vodafone engem nem vett meg, és birka sem vagyok.
Egyébként nem volt arról információm, hogy nem a teljes szolgáltatást vásárolták meg a UPC-től. A korábbi hírek, és tájékoztatók alapján ez nem volt számomra egyértelmű.
Mint említettem, rendkívül gyakori megkeresést kaptam tőlük, amelyben a múltról, és az elvárásaimról érdeklődtek.
Mivel a hálózatot megörökölték, nem is gondoltam, hogy nem "en bloc" az egész szolgáltatás lett az övék.
Sajnos túl nagy jelentősége nincsen, mert a városban a családi ház övezetekben a kábelhálózat kizárólagossága miatt csak velük köthető szerződés.
A DIGI anno a nagy "dirrel-durral" beharangozott terjeszkedése megállt a panelház övezeteknél (ott könnyű dolguk volt új előfizetőket toborozni, mert a házak hálózata nem volt a UPC kizárólagos tulajdona).
A Telekom pedig nem használhatja a hálózatot, az új hálózat kiépítését pedig valószínűleg nem fogja megfinanszírozni. Pontosabban kérdéses, hogy ezt fedezi-e számukra a 7 milliárods EU-s pályázati pénz, amit megnyertek, és hogy vajon szándékukban áll-e a fejlesztés nálunk is!?
Faramuci helyzet, mert a környező kis falvakban bevezették, vagy éppen most vezetik be a modern, optikai hálózatukat. (Egyébként nem irigylem tőlük. Több évtizedig ott volt a rossz helyzet. Nálunk már ADSL, majd később UPC kábeles internet volt, ők még a betárcsázós modemmel szívtak.)
A megyeszékelyen nekünk pedig van, ami van. A régi, Kábelkom által kiépített, majd UPC, és immár Vodafone tulajdonban álló elavult hálózat.
A többi érintett megyeszékhelyen ugyanez a helyzet, és ez elég nagy számú előfizetőt érint.
Szóval kérlek, ne ítélkezz onnan a távolból a tények ismerete nélkül! Örülj annak, ha nálatok mindez nem jelent problémát!
-
válasz
Sajnos így van.
Amint már írtam, volt szerencsém részt venni pár komolyabb céges akvizícióban. Senkinek ne legyenek illúziói: minden fillérre ki van számolva. A fogyasztókkal való kicseszés, a megjelenő újságcikkek de még a hozzánk hasonló fórumozás következményei is. Az adott piac sajátosságairól nem is beszélve, vö. birka magyar fogyasztók.
Amikor én játszottam ebben, akkor még az volt a nagy dolog, hogy komoly számítástechnikai kapacitás segítette a döntéshozatalt -- ma már gépi tanulásos modellek elképesztő pontossággal jósolnak.
Tévedni persze lehet, de nem egy olyan esettel futottam össze, amikor a külső szemlélő azt látta, hogy egy-egy cég mennyit bukott egy ügylettel, valójában pedig baromi jól jártak azzal a bukással.
A Vodafone pontosan tudja, hogy milyen szolgáltatásokat fog nyújtani, hogy mit nyújtanak a többiek, milyen területeken milyen ügyfélmagatartásra kell számítania, egységnyi forint megtakarítás mennyi ügyfélveszteséget jelent, stb. Mindez ráadásul évekre előre.
Az elégedettségünk nem létező fogalom, csak a pénzünk számít.
Sajnos sok történetet ismerek (többet testközelből), amikor a valódi ügyfélbarátságot elsöpörte a profitkényszer. Régen ismertem cégeket, ahol a vezetőségnek valódi elhivatott célja volt az, hogy szolgálják az ügyfeleiket -- és több ilyen cég bekebelezését figyeltem végig. Több belső anyagot olvastam arról, hogy a jófejségre irányuló szolgáltatásokat azonnal el kell törölni.
Nos, a UPC / Liberty nem éppen jófej, de a a saját területén van egy imidzse, ami remekül profitál neki. Érdekes módon igaz viszont, hogy a Vodafone számára ez éppen nem rentábilis. Ennyi.
MaCS
-
cof
veterán
válasz
Ebből is látszik, hogy nekik a német piac kellett igazából, csak hát vele együtt járt a magyar is. És most ott spórolnak ahol csak lehet, engem abszolút nem érint az e-mail mizéria, de még a Diginél is van e-mail szolgáltatás azt is csak most tudtam meg.
-
MiZo1990
aktív tag
válasz
Donki Hóte #100119 üzenetére
A ConnectBox helyett egy hardveresen azonos Compal eszközt adnak, gigabites csomaghoz pedig mindenképp kell az Arris márkájú eszköz.
A Horizon box-on nem lesz már sokáig elérhető a felvétel meg a visszanéző, november 5. óta már így kerül új előfizetőkhöz.
-
MiZo1990
aktív tag
válasz
Donki Hóte #100116 üzenetére
Vodafone TV felhasználói kézikönyv
A routerhez nincs semmilyen leírás és a Vodafone TV-hez sincs nyilvános specifikáció.
-
válasz
Donki Hóte #82032 üzenetére
Az alap PIN kód szerintem 0000, de a szülői felügyeleti beállításokban kikapcsolható ez a funkció. Alapból viszont a szolgáltató köteles bekapcsolni, ezt törvény írja elő számára. Lehet reset-elted a box-ot, és azért állt vissza erre az alapbeállításra?
-
blakey
titán
válasz
Donki Hóte #34642 üzenetére
Próbáld ki másik böngészővel, esetleg cache törléssel, stb.
-
válasz
Donki Hóte #34457 üzenetére
Nálam nincsen gond, megy rendesen.
-
ztsoft
őstag
válasz
Donki Hóte #34243 üzenetére
Nem csak nálad van azonosítási probléma, Öcsémnek, meg nekem is ugyan ezt írja ki. Nem csak saját modemnél. Már azon gondolkozom, hogy ki kapcsoltatom.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Ha saját modemhez csatlakoznál ahhoz nem is fogsz...
-
moonguru
őstag
válasz
Kifutottam a szerkesztési időből...
Tehát (gondolom androidos készüléked van):
Az Azonosító mezőbe beíród a a My UPC felhasználói nevedet!
Fontos, van mikor Nagybetűkkel kell beírni akkor is, ha kisbetűkkel adtad meg!
Névtelen azonosító mező üresen marad!
És "Adja meg a jelszót!" mezőbe beírod azt a kódhalmazt amit az UPC elküldött részedre!
Így csatlakoznia kell! Kivéve ha ez már a negyedik készülék ua. azonosítóval, és már 3 csatlakozva van.
Persze előfordul szerver probléma is de az nem pontosan így jelentkezik!
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
- Apple Mac Mini M2 Asztali Számítógép
- Apple MacBook Air 15.3 M2 8GB 256GB szürke ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest