-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
kororo #64098 üzenetére
Szia! Köszi! Nekünk is Panasonic T2395 meg valami régi Panasonic Dect telefonunk van. Mitől van ez a hiba? Ubee zavarja a telefonokat? Topikban nem is találtam ilyen panaszt, de ezek szerint nem csak nálam van.
CB-vel is ugyanez a helyzet?
Ha igen akkor nincs más megoldás venni kell egy telefont. Ha valakinek van problémamentesen működő olcsóbb telefonja, írja be legyen szíves.
UPC-nál egy telefont árulnak, annyi a kedvezményes ára, mit egyébként máshol is. Gondolom ez garantáltan jó.
Akkor ezek szerint nem kitalált történet a hangminőség romlás. -
-
kabelmania27
félisten
válasz
kororo #41025 üzenetére
Azért magas az vételi mert közel vagy az erősítőhöz 78dB körül van a bejövő, a vonal végén már alacsonyabb a jelerősség.
Jobb így hogy mintha -12lenne, van amikor három tévére gyenge a jel, vagy egy kettes után 50-51az us, ez a modem bírja a 15-ös adásit, télen letesztelheted csillapító nélkül hogy alakul a ping és a sebesség.
Szerencséd van, hogy alapból 40körüli az us. -
válasz
kororo #35634 üzenetére
Az szabadon fogható digitális csatornákat lehet nézni bármilyen dvb-c vevővel, nem kell annak UPC-s nek lennie.
(#35635) moonguru A UPC simán megengedi, hogy bármilyen idegen boxot használj, csak a kódolt adásokhoz legyen benne ci+ foglalat, hogy tudja fogadni a mediacardot.
-
moonguru
őstag
válasz
kororo #35632 üzenetére
Nem!
UPC-s box sem működik! (használtan)
Tessék előfizetni! (és akkor kapsz boxot)
A DVB-C nem is működhet kábelen!
Ui:
Félreértettem a kérdésedet sajnos, az előző válaszomnál!
Csak erre koncentráltam: "képcsöves TV-n digitális adásokat nézni?/8 éves 100Hz-es Grundig,nincs szívem kidobni/"
Mert azt lehet...
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Sweet.tv - internetes TV
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest