Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
A Vodafone - UPC-nél az volt a szép, hogy semmi problémájuk nem volt, nem kértek semmilyen közös képviselői nevet - nincs is
, meg díj sincs
- sem hozzájáruló nyilatkozatot, felmentek a tetőre bevezették. DIGI-nél már problémásabb volt egy fokkal, ami azért meglepő, mert állítólag a DIGI-sek voltak azok még az előző tulajnál, akik kb ha csak nem elaknásított a terület akkor bekötik
Ezzel szemben náluk volt egy szerelő, aki mondta, hogy hát ez társasház ... és ő elment ..,, pedig mondtam neki, hogy a Vodafone-nál nem volt semmilyen tökölés, de nem hatotta meg... pedig neki nem volt vesztenivalója. Másodiknak már olyan szerelőt küldtek, aki nem a jogtudományi egyetem árnyékába járt suliba, és minden további nélkül belengette. Most a Telekomnál van, hogy vagy KK, vagy minden lakó egyhangú aláírása... így minden lakónak a postaládájába bedobtam az űrlapot, amiből látják, hogy van ilyen lehetőség, és hátha másnak is fontos. Megjegyzem, ahogyan nem volt a Vodafone-nál sem, és a DIGI-nél sem, úgy a Telekomnál sem valószín, hogy bárki az itt lakók közül perelné a céget, az előzőeknél sem volt semmi gond, de a Telekom szerintem szigorúbb a DIGI-nél is.
Aktív témák
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
- Apple Mac Mini M2 Asztali Számítógép
- Apple MacBook Air 15.3 M2 8GB 256GB szürke ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest