Hirdetés

Aktív témák

• Csabex

őstag

válasz Fonika #103501 üzenetére

Szia,
    Nekem Premium Voda TV meg 1000-est adnak 7500-ért ha jól rémlik, mert még csak most igényeltem. Elegem lett a Telenorból és a telefonokat is áthozzuk a Vodához, ezért kaptam ezt a "kedvezményt" Jelenleg 8600-at fizetek az 500-ra. Az a baj, hogy nem nagyon van konkurencia, vagyis a Telekomon kívül semmi más nincs, őket meg nem csipázom, mert kegyetlen, hogy nem képesek felújítani a hálózatukat és a 100 éves kábeleken szolgáltatnak. Sajnos a Pace HD boxom le kell adjam, hát ez az amit nagyon sajnálok :( Mondta a hölgy, hogy van még egy lehetőség, egy mezei box, de a nevét nem mondta ki :DDD Mondtam neki ha a Horizonra gondol akkor egyrészt van tűzhelyem ahol tudok rántottát sütni, másrészt pedig nem hiányzik a Skynet feeling :DDD Ha elérhető a Digi, akkor avval érvelj, ha pedig nem, akkor a Telekomnak a 2000-es csomagját említsd meg és mondd nekik, hogy létfontosság neked a sebesség és kedvezőbb is meg gyorsabb is, de pl. azt is bevetheted, hogy ha meg vagy elégedve, akkor a későbbiekben lehet a mobil szolgáltatásod is áthoznád.

Aktív témák