Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Pentax DSLR topic
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
válasz
Fonika #103501 üzenetére
Szia,
Nekem Premium Voda TV meg 1000-est adnak 7500-ért ha jól rémlik, mert még csak most igényeltem. Elegem lett a Telenorból és a telefonokat is áthozzuk a Vodához, ezért kaptam ezt a "kedvezményt" Jelenleg 8600-at fizetek az 500-ra. Az a baj, hogy nem nagyon van konkurencia, vagyis a Telekomon kívül semmi más nincs, őket meg nem csipázom, mert kegyetlen, hogy nem képesek felújítani a hálózatukat és a 100 éves kábeleken szolgáltatnak. Sajnos a Pace HD boxom le kell adjam, hát ez az amit nagyon sajnálokMondta a hölgy, hogy van még egy lehetőség, egy mezei box, de a nevét nem mondta ki
Mondtam neki ha a Horizonra gondol akkor egyrészt van tűzhelyem ahol tudok rántottát sütni, másrészt pedig nem hiányzik a Skynet feeling
Ha elérhető a Digi, akkor avval érvelj, ha pedig nem, akkor a Telekomnak a 2000-es csomagját említsd meg és mondd nekik, hogy létfontosság neked a sebesség és kedvezőbb is meg gyorsabb is, de pl. azt is bevetheted, hogy ha meg vagy elégedve, akkor a későbbiekben lehet a mobil szolgáltatásod is áthoznád.
Aktív témák
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest