Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Mate

nagyúr

válasz canniball #12702 üzenetére

UPC által adott boxok nem olyan rosszak. A szoftverük is egész jó amit használnak. Tény és való, hogy számomra nem volt elfogadható a tudásuk, hangjuk, kinézetük, melegedésük stb, de utána volt szerencsém kipróbálni pár független boxot. Hát.... Maradjunk annyiban, hogy még nagyon gyerekcipőben járnak. Szinte 0 tudás, borzalmas hibák, rossz felhasználói élmény és magas ár. Ez jellemző rájuk. Amit tudnak, tudják a tv-k is, így én is inkább mediacardot javasolnám, de tegyük hozzá, hogy annak is van hátránya, nem is egy.

Mint korábbi szavaimból szerintem kiderült én Horizon-ra vagyok rákattanva nagyon. Rengeteget olvasgatok róla és nagyon dicsérik. Szétnézve a mostani eszközök közt az az első olyan box, amit érdemes beüzemelni. Rengeteg funkció, jól néz ki, erős hardver és rengeteg, rengeteg potenciál. Úgyhogy én már nagyon várom :)

Amúgy ha minden jól megy jövőhéten megvan a digi műholdas HD beltérije is. Majd leírom mik a tapasztalataim vele és milyen pl. Sport 1 HD a két készüléken. Sokaknak lehet opció az is. Főleg olyanoknak, akik sportot kedvelik. Bár továbbra is fenntartom, röhejes, hogy nincs egyetlen egy szolgáltató sem, ahol minden sportcsatorna meglenne. Még talán diginél van a legtöbb, de tőle meg hiányzik a sport klub.

Aktív témák