Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beach head
senior tag
sziasztok! egy tein vevofej szolgal ki ket beltéri egyseget. a nagy melegben a hd-s adok helyen nincs jel felirat jott be. kicsit allitotam a poziciojan , a levego is hult picit , es par napig jottek a hd-k is. De most megint elkezdte, az egyik belterin ma este raadasul semmilyen csatorna nem jott be. mi lehet a baj? doglodik a fej?.(amugyis is nagyon alacson jelminoseget mutat a kaon mostanaban, pedig regebben a 90es erosseg 90es minoseg is ossze -osszejott) milyen markajau fejefysegwt (twin) lenne erdemes venni?
-
beach head
senior tag
én is az újratelepítéssel kezdtem anno, illetve szoftverfrissítés kereséssel, kártyát is frissítettem, meglátjuk...
-
beach head
senior tag
Sziasztok, nem ez probléma. Kiadott valami frissítést a upc és ha azt nem tölti le a box akkor a humaxosok behalnak. Valami ilyesmit mondott a szerelő, tehát a upc sara. Csak nem értem miért nem hoznak olyan boxot ami már frissítve van... Az első boxot (humax) most cserélték augusztusban emiatt, az volt az eredeti, amit egy philipses régi helyett kaptunk anno. Eddig jól működött, leszámítva, hogy iszonyat lassan indult el, de legalább használható volt a tv újsága. A kaonnal sincs igazából baj eddig. Személy szerint csak a menüje, a kicsi betűk, és a gagyi tv műsor újság megoldása nem tetszik, de sokkal gyorsabban indul a box mint humax.
Amit viszont nem értek, hogy miért nem adnak akkor egy kaont helyette. Az ügyfélszolgálat (alsó hangon 30 perc telefonálás) szerint adnak, de 2500 Ft, a szerelő szerint meg 6500 is van egy boxcsere. Pofám leszakad komolyan. 10en valahány éve vagyunk ügyfelek és egy nyamvadt távirányítóért könyörögni kell. Aztán max abból is használtat kapsz, ha mákod van nem szétrágottat.
Egyébként a cserekészülék is cserélve lett, de amint elment a szerelő már le is fagyott kb 1 óra használat után. Azóta rájöttem, hogy a tápkábel ki-be megoldással orvosolható ez valamelyest ha lefagy. A hátsó kapcsoló nem sokat ér.
Viszont ha ismét előfordul, hogy lefagy, akkor egy szép kis levél megy az ügyfélszolinak, hogy vagy cserélik ingyen egy kaonos boxra vagy vigyék a p. csába a műszereiket és lesz digi, vagy thome ip tv.
Mind a 2 boxon 100as ajelminőség és 85-89es a jelerősség, holott déi irányban elég sok fa van ami bezavarhat, de régebben azért nem volt ilyen, hogy egy sima zápor idején (se dörgés villámlás) ne legyen jel...
-
beach head
senior tag
sziasztok. Humax ud fox hd belteri egyseg augusztusban cserelve lett(persze hasznaltra mert ezek csak azt adnak). Ennek oka az volt menet kozben egyszer csak bedobta h nincs jel... a keszulek lefagyott, nem reagallt gombnyomasra, tavkapocsra se. Ha hatul kikapcsoltam akkor futott korbe a zold led csak es sok ido utan hajlando volt ujra elindulni. Ez a jelenseg most megunt elojott ezzel a boxxal is. Annyit sikerult kideritenem h. ha kihuzom a tapot hatul (nem a billenokapcsoloval nyomom ki) akkor ujra indul egybol, frissiti a rendszeridot es mukodik megint. De ez igy nagyon bosszanto. mi lehet a hiba oka? Ikerfej van a tanyeron, a masik belterin (kaon) nincs ilyen gubanc. Jelerroseg 85, jelminiseg 100 szazalekon van. (ennek ellenere a legkisebb nyari esotol megmakkan az egesz persze) kezdem azt erezni h egy nagy f.s ez az egesz es telekom iptv fele kacsingatni (var nem optikai kabel van itt)
-
beach head
senior tag
válasz frovery #7614 üzenetére
Hát nekem bőven megfelelnek, főleg amennyit nézem őket, megutáltam a 10 percenkénti reklámokat. A legbosszantóbb dolog velük, hogy a humaxos tetülassan indul, nagy ötlet volt, hogy minden indításkor updatet keressen. A kaonos meg kaotikus néha, pl hiába állítom be a menüben a magyar feliratot, van ahol mégis a román jön elő, és ott külön a subt- gombbal ki kell választani a magyart (de magyar felirat persze nincs). Nem is értem mért nem tudnak egy normálisan letesztelt (úgy értem pl a fenti apróságokra is kiterjedve) beltérit adni a szolgáltatásukhoz. A távirányítókról meg nem is szólok semmit. Mikor a humaxost kaptuk, én nem tudom mit csináltak vele, de nem volt hozzá távirányító, pedig dobozból szedte ki. Öszzerágcsált, ütött-kopott sima sd humaxos kapcsolót adtak hozzá. Mondjuk a szürke philips távcsatija volt eddig a legkriminálisabb minőségű...
-
beach head
senior tag
válasz tylerddd #7610 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de miért bonyolítod túl? Ha megrendeled a plus hd-t akkor díjmentesen cserélik a beltéri egységeket hd képes egységekre (kaon vagy ud fox hd). Egyébként nemrég cserélték a szürke philipses kártyákat is freesatos kártyákra. Bár erről nem közöltek semmit (ha csak a weboldalukon nem, de ott ritkán járok) és csak arról vettük észre hogy tiltogatta le a rendszer sorba az adásokat, az új kártyánk meg valahol elkeveredett a postán, vagy ki sem küldték, csak reklamáció után.
[ Szerkesztve ]
-
beach head
senior tag
Sziasztok!
A kaon co3600 és a humax ud-fox-hd upc-s beltérik közül melyiket tartjátok jobbnak?
-
beach head
senior tag
sziasztok, humax ud fox hd nem rogzitos belterivel lehet valahogy kulso vinyora felvenni? es a netre csatlalozni? vagy ez csak felvevos csomagokkal lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest