- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
re_mod
tag
válasz
pumukli4573 #5950 üzenetére
De nekem beltéri is kellene még minden szóval nem annyi nagyon nem. Érdekes hogy ilyen lazán kezelik a leendő új ügyfelet.
-
re_mod
tag
Üdv. Érdeklődnék hogy manapság mennyi idő a bekötés átlag mivel már kb. egy hete meg lett volna rendelve de a bekötést végző partner még nem jelentkezett. Utánna néztem és nincs túl közel és ebből adódik a következő kérdésem is hogy hiba esetén is ez az átlagos tempó mert akkor szerintem visszamondom amíg lehet mert nem sok jót jelez a dolog ha kb. ez a hozzá állás általában...
-
re_mod
tag
Üdv.!
Egy gyors kérdésem lenne mivel a honlapon egy ideje nem érhető el a hivatkozott fájl. Mennyibe kerül most a bekötés ha két box-ot kérne az ember medium csomaggal?
A weblapon a szerelési díjjakat tartalmazó linkre kattintva csak egy üres lapot ad be egy ideje...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged