- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
Magnum PI #1098 üzenetére
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönettel kézhez kaptuk email-en küldött megkeresését, melyre hamarosan válaszolunk.
Amennyiben az adott ügyben bármilyen további kérdése van, kérjük a CC-iktatószám
iktatószámra hivatkozva forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az 1221-es helyi tarifával
hívható telefonszámon, ahol munkatársaink hétfőtől péntekig 7 és 21 óra között
készséggel állnak a rendelkezésére.
Tisztelettel:
A UPC Magyarország Kft. ügyfélszolgálata
Dear Customer!
We' ve received your request that we shall answer soon. In case of any further questions
please call our Customer Care referring to the following reference number: CC-iktatószám You can reach us on 1221 (local tariff) where our colleagues are at your service
from Monday to Friday 07:00-21:00.
Yours sincerely,
UPC Hungary Customer Service -
-
Tiger24
tag
válasz
Magnum PI #1088 üzenetére
Én is most vállaltam 2 év plusz hűséget (tehát a csere előtt, telefonos regisztrációval), de már rosszalkodott régebb óta a fekete beltéri ezért kértem az új s8-at a forgalmazótól, ha már újabb 2 évet vállaltam,akkor adjon azt cserére.
Amúgy csak feketét akartak adni. Aztán volt egy nyomtatványa a forgalmazónak (vhonnan előásta), amiben le van írva ha vállalok 2 évet, megkaphatom az s8, szürkét.
De szerintük ezt úgy kellett volna kérnem, hogy nem csak úgy odamegyek, hanem előbb kérvényezem a 1221-en a szürkére a cserét, kiküldik a levelet és csak úgy cserélhet(nének).
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
Magnum PI #1082 üzenetére
Lag.
Én is látom az otthoni készüléken, olyankor elváltok majd vissza és rendben. Erre a hivatalos válasz az lenne, hogy nagyobb antenna és nem a gyári fej segítene ezen, de a valóság az, hogy sokat nem lehet tenni, jelerők rendben, esetleg egy másik beltérivel kéne tesztelni, ha van rá lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 Pro makulátlan állapotban, dobozában, 14 hó garanciával.
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900 XTX / 32GB DDR5 RAM / 1TB NVMe SSD konfig eladó
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest