- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Autós kamerák
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
wombation
tag
-
kanmajom
tag
-
Dillon
tag
Bakker, annyit irkáltok róla, felrakom én is a gépre, aztán hajrá
(nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik) -
kanmajom
tag
-
tonyr
csendes tag
érdekelne az undying, ha vkinek megvan és elado !!!
persze eredetiben kell, dobozában, stb...
elöre is thx -
Ferdzsoo
addikt
-
Süni 1985 F
senior tag
-
kanmajom
tag
a legvégén hogy nyírjam ki a torony tetején a repkedő főgonoszt? min dig kibombáz
Szeretne ingyen pókerezni? Nem kell mást tennie, csak regisztrálni, befizetni huszonöt dollárt és már kezdheti is! -
wombation
tag
-
Törzsúr
senior tag
Ja és szerintem még mai szemmel nézve is néz ki valahogy, nagy kedvet kaptam ,szerintem felrakom
"Minden, amit hallunk, vélemény, nem tény, és minden, amit látunk, nézőpont, nem a valóság." /Marcus Aurelius/ || Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90 -
Törzsúr
senior tag
Én is játszottam, mondhatni ismerem ezt a játékot, már az elején nagyon megfogott amikor megyek a folyosón és egyszercsak kimegy a villany, nahát marhajó
, a másik ami nagyon tetszett szintén még az elején amikor befordulok egy folyosón és egy tükör van velem szemben amiben megjelenik egy szellem a hátam mögöt mire megfordulok nincs ott
, kicsit ilyen paráztatós de tényleg fasza!!Valamilyen okból kifolyólag nem játszottam végig...de király a játék!!
"Minden, amit hallunk, vélemény, nem tény, és minden, amit látunk, nézőpont, nem a valóság." /Marcus Aurelius/ || Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90 -
Ferdzsoo
addikt
Nem lehet a filmeket feliratozni, pedig nekem is az kéne mert az utolsó vidi az ami tulajdonképpen mindent megmagyaráz, és után pedig már nincs naplóbejegyzés, szóval pont az kellene nekem is. Nemaz hogy hót koke angol vagyok, csak nem értek teljesen mindent.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change." -
wombation
tag
-
kanmajom
tag
és nem emlékszel hol lehet beállítani a feliratozást az átkötő történeteknél vagy nem is lehet?
a half life is tényleg jó! csak az első részből nem játszottam a blue shifttel de a többit végignyomtam többször is!
a hl2 multi az nem annyira jön be túl pörgős
Szeretne ingyen pókerezni? Nem kell mást tennie, csak regisztrálni, befizetni huszonöt dollárt és már kezdheti is! -
wombation
tag
Ezt a játékot nem lehet megunni,már 7szer játszottam végig a Half Life-al egyidejűleg
A hangulata N1!"Sose végy semmit aminek nyele van. Azzal valószínűleg dolgozni kell." -
kanmajom
tag
-
kanmajom
tag
heló
én tegnap előkotortam az undyingot annakidején játszottam vele de elakadtam .
nem emlékszik vki hogy lehet a felíratot bekapcsolni az átvezető filmeknél? beszélek valamennyire angolul de nem értek meg mindent azért sajnos.Szeretne ingyen pókerezni? Nem kell mást tennie, csak regisztrálni, befizetni huszonöt dollárt és már kezdheti is! -
Ferdzsoo
addikt
Igen, csak éppen az egy agyatlan szar, ami mellesleg qrvára nem is félelmetes.
De azért köszi...
Szerintem is jobb félelmesztés
szempontjából az undying mint a doom3. Persze grafikailag össze sem lehet hasonlítani a 2 gammát, de hangulatban az undying szerintem utánozhatatlanra sikeredett."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change." -
LLKobe
veterán
Nekem a silent hill-ek nem jöttek be... Horrorból a legjobbak z Undying, a Resident Evil 4, és a Fahrenheit is habár az inkább thriller szerű, de nagyon ott van.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me! -
LLKobe
veterán
Grafikailag nyomába se ér a doom3-nak. Hangulatilag viszont fényévekre van tőle. Iszonyat jó game, az egyik legjobb amivel valaha jáccottam
Mindenkinek kötelező
És rohadt parás
Sőt magyarítás is van hozzá.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me! -
zed01
őstag
-
zed01
őstag
Tényleg olyan jó játék? Most tettem fel a linux wine-ra. Nagyon felkeltettétek az érdeklődésemet. Még nem játszottam vele. Úgy tudom unreal 2 motoros, így a rendszerigénye sincs az egekben. Melyik a jobb? A DOOM 3, vagy az Undying? Gondolom grafikailag a DOOM 3 jobb, újabb játék. Az durva lenne, ha az Undying még a DOOM 3-nál is félelmetesebb lenne.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson -
Ferdzsoo
addikt
A legrémisztőbb játék amit valaha alkottak. Emléxem mikor éjjel 3-kor nyomtam a gammát, leírhatatlan élmény, volt hogy olyanokat ugrottam a székben hogy kompletten akkorát rántottam az egern ijedtemben hogy kiszakítottam a gépből. Meg egyszerűen hátborzongató az egész. Harc közben is a hangok annyira el vannak találva hogy amíg harcolok a hátamon futkos a hideg és alig várm már hogy elterüljenek a földön ezek a kreálmányok.
Ha ebből csinálnának egy felújított változatot 2008-as graffal, világszám lenne...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change." -
FragMaster
addikt
nálam mai napig az egyik etalon

2001-ben azért odab...vágott rendesen, és még ma is kellemes"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml -
zsiga667
addikt
Legutóbb egy hónapja játszottam végig, és éppen éjjel van igazán jó hangulata, fülessel, jó hangosan.

Egyébként van másik topicja is a játéknak, amiben több a hozzászólás. Bővebben: link -
P.Dude
őstag
-
zsiga667
addikt
Minek hoztad fel?

[Szerkesztve] -
P.Dude
őstag
Ezt a játékot ma 2 perc alatt meglehet unni.
Zoll -
KovacsUr
addikt
-
Elrood
őstag
Na, Clive Barker's Undying(tm)-ról van szó.
Ki ismeri ezt az FPS-t? Nekem nagyon bejött
Valahogy megtetszett ez a horror-fps.
Várom azoknak az élményeit akik játszottak vele!
(The Thing is horror-tps-nek volt beharangozva, de nekem nem tűnt annak. Inkább egy nagyon nehéz game-nek
, most a Silent Hill 2-t próbálom megszerezni, esetleg ezzel játszott már valaki?)''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindenkinek kötelező