Két nap után egy kis összegzés:
A készülék hozza az UMI minőséget (jó és sajnos néha rossz értelemben is)
Nekem volt Touch-om, eladtam, volt Superem (sajnos eldobtam
) és most jött a Plus. A három közül eddig a Super volt a kedvencem.
A Plus készülék gyönyörű, és nagyon karcsú lett, kifejezetten jó ránézni, kézben tartani.
Képernyő nagyon szép, kellemesek a színek, jó a(z)(alkalmazkodó) fényerő, jó a betekintési szög. Érintés rendben van.
Eddig nem sokat telefonáltam, de hangminőségi problémák nem jelentkeztek. A mobil hálózatot is jól fogja, wifit szintén. A Vodafone hálózat hozzáférési pontját (APN-t) be kell írni, mert nincs benne alapból (internet.vodafone.net). Csak egy sim-el használom.
Kihangosítva nem nyújt különöset, a fülesben talán a Supernek jobb volt a hangzása (sajnos már nem tudom összehasonlítani).
Kamerát még nem teszteltem "tudományosan", az eddigi képek hozzák azt amit én egy telefontól "elvárok" (minden másra ott van a FÉNYKÉPEZŐGÉP)
Az egyetlen negatívum eddig, a navigáció. Gyorsan megtalálja a magát a készülék, azonban menet közben a sebességértékek össze vissza ugrálnak, néha az autó helyét is arrébb rakja. Ebben a Touch minőséget hozza (ezért adtam el). Remélem ez valahogy javitható.
Maga a rendszer hasonlóan nem optimalizált mond a Super esetében. Amíg nem telepítettem a Greenify-t addig a készülék folyamatos ébrenlétet jelzett, hiába kapcsoltam be a background task clear-t.
A Home gomb, ellentétben a Touchal, nem zörög, kellemes nyomásponttal rendelkezik, az újjlenyomat olvasó teszi a dolgát.
AnTuTu teszten 48989-et ért el.
Nagyon várom, hogy rendelhető legyen hozzá tok. Az Umi honlapján nagyon jól néz ki a flip-tok. Remélem mindenki elégedett lesz a várva várt készülékével, és hogy ha problémát találunk, arra megoldást is találunk.
Az üvegfóliára lehet, hogy nem is lesz szükség, íme (lehet, hogy műanyagból voltak azok az eszközök???)