Aktív témák

• CaptainChaos

tag

Tisztelt PH-sok!

Lehet, hogy nem jó ötlet egy ilyen témára Topikot nyitni, és hamarosan törlésre kerül a sor, de segítséget kérnék a következő project-hez:

Szeretnék összerakni egy nagyon kis méretű, és kis fogyasztású PC-t, aminek a legfőbb követelményei a következők:

ITX méret (minél kisebb, annál jobb)
    SSD-vel szerelve, hogy ne legyen vinyó kerregés (és persze, hogy elég gyors legyen)
    Valami egész jó hangkártya kéne, sajna ebben vagyok a legkevésbé tájékozott, ezért kérném a segítségét a hozzáértőknek (árban olyan 20-25 körül gondoltam)
    ITX-es lap , atom procival.

Ja, és ha egy mód van rá, minden , azaz minden legyen full-full passzív (vízhűtésre már nincs keretem, azért kell a passzív rendszer)

Az egészre szánok kb. 60-70k-t.

Zeneszerkesztéssel foglalkozom egy jó ideje, és sajnos nagyon fontos, hogy elkészüljek 1 zenével viszonylag rövid időn belül. Nem akarok szenzációhajhász lenni, ha vki kiváncsi hogy miért nagyon fontos, annak leírom PÜ-ben.

A mostani PC-m viszont alkalmatlan erre a célra, mert van egy 3870x2-m, ami mellett gyakorlatilag képtelenség bármilyen zenét csinálni, mer iszonyatos zajt csap.

A segítségeket előre is köszönöm,

Aktív témák