Aktív témák
-
CaptainChaos
tag
Tisztelt PH-sok!
Lehet, hogy nem jó ötlet egy ilyen témára Topikot nyitni, és hamarosan törlésre kerül a sor, de segítséget kérnék a következő project-hez:
Szeretnék összerakni egy nagyon kis méretű, és kis fogyasztású PC-t, aminek a legfőbb követelményei a következők:
ITX méret (minél kisebb, annál jobb)
SSD-vel szerelve, hogy ne legyen vinyó kerregés (és persze, hogy elég gyors legyen)
Valami egész jó hangkártya kéne, sajna ebben vagyok a legkevésbé tájékozott, ezért kérném a segítségét a hozzáértőknek (árban olyan 20-25 körül gondoltam)
ITX-es lap , atom procival.Ja, és ha egy mód van rá, minden , azaz minden legyen full-full passzív (vízhűtésre már nincs keretem, azért kell a passzív rendszer)
Az egészre szánok kb. 60-70k-t.
Zeneszerkesztéssel foglalkozom egy jó ideje, és sajnos nagyon fontos, hogy elkészüljek 1 zenével viszonylag rövid időn belül. Nem akarok szenzációhajhász lenni, ha vki kiváncsi hogy miért nagyon fontos, annak leírom PÜ-ben.
A mostani PC-m viszont alkalmatlan erre a célra, mert van egy 3870x2-m, ami mellett gyakorlatilag képtelenség bármilyen zenét csinálni, mer iszonyatos zajt csap.
A segítségeket előre is köszönöm,
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest