- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
Aktív témák
-
attka
aktív tag
Csendpenge: :DD Igazából csak arra lennék kiváncsi hogy azok a speedfan értékek amiket irtam az magyarra leforditva mit jelentenek és a mostani állapot jó-e és a speedfan megjegyzi-e a hibás értéket?
-
attka
aktív tag
Driver: 4in1 v4.43 (legújabb!)
Award Bios tipusa:Award modular Bios v6.00PG
Award Bios üzenet: 03/04/2002 for KT266/A DDR chipset
rendszer Bios dátuma 03/04/02
alaplapi lapkakészlet: VIA VT8366A Apollo KT266/A
Hali:Attka -
attka
aktív tag
csendpenge:Mind a két kábelem 80 eres!A gond ott kezdődőtt hogy akár win98-at akár winme-t raktam fel és utána rátoltam az alaplapdrivert (EPOX-8kha+ (VIA chipset)) mindig belassúlt és villogott a winyó led mint egy indexlámpa!Aztán egy másik fórumon olvastam hoyg nem mindegy milyen eszközök vannak egy IDE kábelen megcseréltem öket és tényleg az volt a gond azóta szépen muxik a winyo csak az a hiba kiirás nem hagy nyugodni! :(
-
attka
aktív tag
Szia Csendpenge!
Ez a seagate még nem halt meg ez 2 hetes csak az IDE kábellel volt valami gond!Nem tetszett neki hogy egy Ata33-as CD-Rom-al volt egy IDE kábelen azota kicsréltem és azóta jó csak a speedfan szarozik az aida nem!Ami meghalt az egy Maxtor volt
:(
Szia Agyzuzó!
Milyen értékek normálisak? Value? Worst? Warn? :(
Hali:Attka -
attka
aktív tag
Szia Csendpenge!
Lehet hogy Te imádod ezt a benyögéseket de ha éppen pár nappal ezelött behal egy 40gigás winyód tele adattal azért azt megnézném hogy mennyire nem probálnál meg minden kis dologra odafigyelni! -
attka
aktív tag
Sziasztok!A 2 hetes Seagate Barracudám (40gigás) Ultra ata crc error rate-re ezt irja ki Speedfan 4.06 ami szerinte behajtani tilos tábla :-) ---> Value:200 worst:1 Warn:0 !Ez mit jelent pontosan és fenáll-e még ez a gond?Mert a winchester most már teljesen jól müködik eddig volt vele egy pici IDE kábel probléma ami megoldódótt!Ha aida-val nézem akkor tejesen rednben van csak a speedfan irja még a hibát!http://prohardver.hu/pics/smileys/mad.gif
:(
Hali:Attka
Aktív témák
Hirdetés
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest