Hirdetés
Aktív témák
-
attka
aktív tag
Csendpenge: :DD Igazából csak arra lennék kiváncsi hogy azok a speedfan értékek amiket irtam az magyarra leforditva mit jelentenek és a mostani állapot jó-e és a speedfan megjegyzi-e a hibás értéket?
-
attka
aktív tag
Driver: 4in1 v4.43 (legújabb!)
Award Bios tipusa:Award modular Bios v6.00PG
Award Bios üzenet: 03/04/2002 for KT266/A DDR chipset
rendszer Bios dátuma 03/04/02
alaplapi lapkakészlet: VIA VT8366A Apollo KT266/A
Hali:Attka -
attka
aktív tag
csendpenge:Mind a két kábelem 80 eres!A gond ott kezdődőtt hogy akár win98-at akár winme-t raktam fel és utána rátoltam az alaplapdrivert (EPOX-8kha+ (VIA chipset)) mindig belassúlt és villogott a winyó led mint egy indexlámpa!Aztán egy másik fórumon olvastam hoyg nem mindegy milyen eszközök vannak egy IDE kábelen megcseréltem öket és tényleg az volt a gond azóta szépen muxik a winyo csak az a hiba kiirás nem hagy nyugodni! :(
-
attka
aktív tag
Szia Csendpenge!
Ez a seagate még nem halt meg ez 2 hetes csak az IDE kábellel volt valami gond!Nem tetszett neki hogy egy Ata33-as CD-Rom-al volt egy IDE kábelen azota kicsréltem és azóta jó csak a speedfan szarozik az aida nem!Ami meghalt az egy Maxtor volt
:(
Szia Agyzuzó!
Milyen értékek normálisak? Value? Worst? Warn? :(
Hali:Attka -
attka
aktív tag
Szia Csendpenge!
Lehet hogy Te imádod ezt a benyögéseket de ha éppen pár nappal ezelött behal egy 40gigás winyód tele adattal azért azt megnézném hogy mennyire nem probálnál meg minden kis dologra odafigyelni! -
attka
aktív tag
Sziasztok!A 2 hetes Seagate Barracudám (40gigás) Ultra ata crc error rate-re ezt irja ki Speedfan 4.06 ami szerinte behajtani tilos tábla :-) ---> Value:200 worst:1 Warn:0 !Ez mit jelent pontosan és fenáll-e még ez a gond?Mert a winchester most már teljesen jól müködik eddig volt vele egy pici IDE kábel probléma ami megoldódótt!Ha aida-val nézem akkor tejesen rednben van csak a speedfan irja még a hibát!http://prohardver.hu/pics/smileys/mad.gif
:(
Hali:Attka
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest