- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- iPad topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
Godfather
aktív tag
Na, edzettem a reflexeimet, láttam, amit már rég. ATA100 a bios szerint.
Tehát akkor ez 98% xp bug.
Én is erre szerettem volna gyanakodni, csak gondoltam, rákérdezek, mert nem nagyon találkoztam még ilyannel. Föleg a saját gépemen. Kicsit ellentmondásos volt a dolog, megzavart rendessen. -
Godfather
aktív tag
válasz
CsendPenge #8 üzenetére
Kicsit gyorsan pereg le az a rész a biosban... (énmeg fáziskéséssel nyomom a pause-t)
Az iaa -> Intel Application Accelerator. Olyasmi, mint a via4in1. A különbség csak az, ha ezt nem telepíted fel, akkor is minden megy.
Végül is csak erre voltam kíváncsi, mennyível nagyobb a valószínűsége az ms bugnak, mint a döglődő hdd-nek. Nyugodt vagyok, elvégre 2db 40-es vinyóm van... meg egy 10-es figyel a fiókban, és eggyikért se adtam túl sokat. Ennek következtében gar sincs. :((
Köszi! -
Godfather
aktív tag
HEEEELP!!!!
-
Godfather
aktív tag
Nekem meg azt mondja az xp, hogy udma4-en megy csak (ugyanilyen vinyó)... A másik meg udma5-ön. Szóval az xp szerint csak ata66-os a barracuda ataIV. Nem nagyon értem, mert az iaa meg udma5-öt ad rá. Viszont ugyanazon a kábelen ott figyel egy 40/5400-es seagate u series, ami szintén ata100-as, de arra azt írja az xp, hogy udma5 (ez teljessen normális). Szóval nem nagyon értem.
A BootVisTool meg az mondja, k van kapcsolva a vinyón a cache. Ezt se értem.
De mindemellet megy rendessen minden.
Szóval csak kíváncsi vagyok, de annyíra nem zavar.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- E-roller topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest