- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Számítógép beárazás
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
woodlandarts
üzenetére
Oda is jók lesznek a képek, de azért nyomtatásra is jók.
Nekem eddig csak a gyári, gyors töltővel melegedett a készülék, de akkor sem vészesen.
Dupla kopp és a másik működnek, én nem használom. Mire lerajzolom és mire értelmezi, addig manuálisan is elindítom és akkor ráadásul nem fogyasztja az akkut. Persze tudom, kényelmes...
A gombok funkcióját csak root után xposed kiegészítővel lehet bővíteni, cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meggyi001