Új hozzászólás Aktív témák

• Frozen

addikt

válasz nexplo #59 üzenetére

Egyet értek veled , ha meg bírja és szereti a tulaj akkor tartja amíg megy. AZért szerintem elég gáz,hogy valaki hosszú időre tervez a telefonnal amikor kb 1-2 év utána az összesben kipurcan az akku, ha keveset használja az ember akkor elmegy talán 3-4 et ,de olyan észrevehetően hamar lemerül majd mint a húzat.

#56Fall-N Jól mondod.

#57sfdrakex
    Én arra probáltam utalni ,hogy ár és teljesítmény arányban nincs akkora eltérés egy 200-300 euros telefon olyan szépen gördülékenyen fut mint meleg kés a vajban... Hiába vesz meg valaki 1500 euroért egy telefont annyival nem tud többet értsd a tudás kb egyforma mind2 vel kb ugyan azok végezhetők el feladatok vagy alkalmazások. Amiért tualjdonképpen fizetsz lényegesen többet -->cserébe kapsz kicsit jobb kamerát ,vagy jobb kijelzőt esetleg valami mást mitn a gyorstöltést vagy a vízálloság és egyéb baromságokat amit igazából lehet nem is használsz és ezt csak azért,hogy kitudják venni az emberek zsebéből a pénzt még akkor is ha pl soha nem is használja a funkciót. Pl a gyorstöltés én minden este feldugom a töltőre igazából szerintem sokan még 100 ból szerintem a 80% szerintem senkit nem nagyon érdekel hogy most 23:00 ra vagy 24:00 ra töltödik fel... De fizetsz érte.... Akkor a vízálloság is kb csak édes vízbe viheted ahova pl én járok fürödni oda telot sem lehet bevinni, oceánba tengerbe megint nem viheted szóval egy tök felesleges dolog de kifizetetik a pluszt amire azt hiszed mennyivel több tudás ,de igazából nem használod lehet soha...

Lehetne még sorolni ,és azt is a nagy prémium gyártok mennyire jól állnak a szervízeléshez hozzá mikor beázzika vízálló alma és a többi.. Persze a belsejébe ott a csík ami jelzi ha vízet kapott és már buktad is a garit hiába vízálló a teló :D De hát hiába na akinek drága kell vegye azt. Szerintem az Ulefone jól bele talált a dolgokba ,lehet van töle jobb telefon a piacon ezt senki nem mondta. De azt az árést céloza amivel a legolcsóbbak közé sorolható és ,ha leesik vagy tönkremegy akkor ott a garancia ha pedig lejár vesz az ember még egy másikat bagó pénzért.

Új hozzászólás Aktív témák