- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Egyet értek veled , ha meg bírja és szereti a tulaj akkor tartja amíg megy. AZért szerintem elég gáz,hogy valaki hosszú időre tervez a telefonnal amikor kb 1-2 év utána az összesben kipurcan az akku, ha keveset használja az ember akkor elmegy talán 3-4 et ,de olyan észrevehetően hamar lemerül majd mint a húzat.
#56Fall-N Jól mondod.
#57sfdrakex
Én arra probáltam utalni ,hogy ár és teljesítmény arányban nincs akkora eltérés egy 200-300 euros telefon olyan szépen gördülékenyen fut mint meleg kés a vajban... Hiába vesz meg valaki 1500 euroért egy telefont annyival nem tud többet értsd a tudás kb egyforma mind2 vel kb ugyan azok végezhetők el feladatok vagy alkalmazások. Amiért tualjdonképpen fizetsz lényegesen többet -->cserébe kapsz kicsit jobb kamerát ,vagy jobb kijelzőt esetleg valami mást mitn a gyorstöltést vagy a vízálloság és egyéb baromságokat amit igazából lehet nem is használsz és ezt csak azért,hogy kitudják venni az emberek zsebéből a pénzt még akkor is ha pl soha nem is használja a funkciót. Pl a gyorstöltés én minden este feldugom a töltőre igazából szerintem sokan még 100 ból szerintem a 80% szerintem senkit nem nagyon érdekel hogy most 23:00 ra vagy 24:00 ra töltödik fel... De fizetsz érte.... Akkor a vízálloság is kb csak édes vízbe viheted ahova pl én járok fürödni oda telot sem lehet bevinni, oceánba tengerbe megint nem viheted szóval egy tök felesleges dolog de kifizetetik a pluszt amire azt hiszed mennyivel több tudás ,de igazából nem használod lehet soha...
Lehetne még sorolni ,és azt is a nagy prémium gyártok mennyire jól állnak a szervízeléshez hozzá mikor beázzika vízálló alma és a többi.. Persze a belsejébe ott a csík ami jelzi ha vízet kapott és már buktad is a garit hiába vízálló a telóDe hát hiába na akinek drága kell vegye azt. Szerintem az Ulefone jól bele talált a dolgokba ,lehet van töle jobb telefon a piacon ezt senki nem mondta. De azt az árést céloza amivel a legolcsóbbak közé sorolható és ,ha leesik vagy tönkremegy akkor ott a garancia ha pedig lejár vesz az ember még egy másikat bagó pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- LEGO klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tőzsde és gazdaság
- Heroes of the Storm
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GAI: Poor Volta...
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone XR/11/11 Pro gyári bontott alkatrészek
- Új - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titan - Bontatlan - Szolgáltatófüggetlen
- iPhone 13 Pro Max 128GB Független/1 hónap gar./Akku 82%/p4283
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest