- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jagon
tag
"...egy olyan szűk vásárlórétegnek, amelyik ... szívesen csatlakoztat hangszórót vagy endoszkópot..."
Szóval gyomortükrözéshez is jó? Igazi svájci bicska...
-
csongi
veterán
válasz
thebear007 #5 üzenetére
Meg van a helyuk ez teny.
De erre lehet kapni fele ennyiert is.
Ezeknek a strapa termekeknek 5 eves tamogatas illene. A szerkezet massziv, csak a SOC harmatos es a szoftver mar is elevult kb.
Ez a legnagyobb bajuk.
Nekem ez a bajom, ezert nem talalom a motoros megoldasom. -
thebear007
aktív tag
A teloshark.hu-ról áfásan 120 körül tudtam megrendelni itthoni garival, áfával. Mire jó? Én azért vettem mert motorozok, mezőgazdaságban használom. Nem elsődleges gép, arra ott van az ipad, de így nem a milliós gépet rázom szét, plusz a gyerekeim nem azt ejtik le, törik el. Sárnehéz de iszonyat massív, és az alapot tudja de ennyiért ez erre jó. Az akkut mégvtesztelem, de eddig pozitív a benyomás.
-
Alusky
senior tag
Meg amit nem lehet használni lemerülésig, még a leggyengébb fokozaton se, csak villogva. 5000 mAh mellett miközben egy 1500 lumenes zseblámpának feleekkora az akkuja alapból és órákig világít vele.
Ezek érthetetlen szoftveres ökörségek, miközben langyosnál jobban nem is melegszik fel. Meg ha már ott a lámpa akkor illett volna több fokozatot is adni neki, mint 3, hogy igényre szabható legyen. Valamiért a kínaiak nagyon rá vannak kattanva az ilyenekre, meg persze kötelezően a strobi meg sos funkcióra amit soha nem használ senki.
De legalább nem raktak rá 2MP-es makrót, meg használhatatlan éjjellátót stb. -
csongi
veterán
Egy ujabb kornyezeti hulladek. Kell a szemet nagyon.
-
jUUh
addikt
Vegyes érzéseim vannak, mert egyrészt nem drága, de cserébe nem tudom, mire jó. A hardver-szoftver egy kalap vas, 2024-ben nem akarom, hogy szaggasson, akadjon, gyenge legyen a rendszer. Másrészt simán el tudnám képzelni, hogy ez valakinek jó, a töltési sebesség szimpatikus... De mire jó egy olyan lámpa amit félóránként vissza kell kapcsolni???
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Microsoft Surface Go Model 4415Y 8/128GB // Számla + Garancia //
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest