Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
zabla
aktív tag
ááá most már a gép se indul ha benne van a kari, úgyhogy inkább leszarom, úgylátszik ebbe a 6os PCI slotba nem nagyon lehet tenni semmit

-
CsendPenge
őstag
''A minden okés alatt azt értem, hogy szó nélkül feltelepítette''
Hát, ez nagyon messz van a minden okéstól. Találokztam már én is olyannal, hogy telepíteni engedte, gond nem volt egy szál se, egészen addig, amíg használni nem próbáltam. Ez konkrétan egy integrált Promise vezérlő volt w98 alatt. Szóval jó lenne, ha kipróbálnád valami 2.0-ás cuccal is. Javasolnám, hogy nézz körül a gyártó honlapján driver után, illetve leírás után, hogy milyen gondok adódtak az adotteszközzel. Hátha találsz valamit, vagy a driver segít. Ha mégse, akkor majd kitalálunk valamit
-
zabla
aktív tag
Nem, USB2-s cuccal még nem próbáltam! A minden okés alatt azt értem, hogy szó nélkül feltelepítette, szóval IRQ ütközés nem nagyon lehet
-
zabla
aktív tag
Egy Abit BF6 alaplapban van, sajna pci helyem meg nagyon nincs, iletve 2 van, csak az egyik az AGP alatti, ahova nem ajánlatos rakni, a másiknál meg bezavar a felette lévő ATA vezérlőből kijövő kébel. USB 2-es cuccal még nem próbáltam
-
gykarcsi
tag
-
zabla
aktív tag

-
zabla
aktív tag
Vettem a minap egy USB 2.0 vezérlőkártyát, lévén, hogy nincs az alaplapon és nem maradt már hely a digit gépemnek. Beraktam, telepítettem, látszólag minden okés, viszont ha bedugok egy USB 1.1-es akármit (nyomtató, digit gép), tököl egy ideig, majd kiírja, hogy nem lehet felismerni az eszközt és hogy dögöljek meg. Ha jól tudom kéne kezelnie a sima USB-s eszközöket, nem? SP1 fennt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bambu Lab A1 Mini 3D nyomtató kifogástalan állapot
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK!
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest