- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Gaming notebook topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Mit kellene annyira kutakodni, Samu 980 és Best Buy, nem melegszik, elég cache és satöbbbi... Ezeket a köröket már lefutottam. A RAM meg egy 3200-as Crucial és kész. Lehet nem "tuning", meg "gamer" kategóriás, de a megbízhatósága még mindig biztosabb, mint amivel ezeket a Mini gépeket eleve szerelik. Amúgy kérdezgettem a RAM-os Topic-ban is, de ott az "SO-DIMM" memóriák kategória eléggé ismeretlen fogalom, nem is érkezett rá egyetlen ajánlás sem.
-
SunMount3r
nagyúr
Ki mondta, hogy pont ebből a MinisForum-os gépből akarok Barebone-t (persza akarnék, de nincs)? Abból az van ami van, és az nem Barebone. Pont ezért írtam is, amit. Már linkeltem is egy Barebone alternatívát, ennél világosabb már nem is lehetne, mit nem értessz? Majd ha a Minis-nek is lesznek N100-as Barebone-jai, akkor esetleg szóljatok.
-
User64476
őstag
Inkább 15, ha terheled, de szerintem több is. Vannak fent a neten videók ahol nézik hwinfoval a cpu fogyasztást. Egyebként egy optiplex 3050 amiben i5-7500 van (kb ugyanez a teljesítmény) idle 10W és terhelve 45-50. Oké, a kis n100 jobb, de nem 50W-os teljesítményt hoz csupán 6W-ból.
Szerk: egyébként nem huhogok, már bezsákoltam egyet a kosárba de még nem rendeltem meg, egyelőre bizonytalankodok a HDCP 2.2 miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyenes az Epic Store-ban a Tiny Tina's Wonderlands
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- További aktív témák...
- GAMER PC : i9 13900KF/// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 SUPER 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : i9 10850K /// 64 GB DDR4/// RTX 4070 12 GB /// 2TB SSD
- GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 12400F BOX + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 , 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Szerver Dell PowerEdge r610
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest