Hirdetés
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Ne nyissunk minden egyes újonnan felfedezett vírusnak külön topicot. A keresőből (Bővebben: link) kiderül, hogy van már egy rakás, vírusokkal foglalkozó topic, használjuk inkább ezeket.
Ezt a topicot zárom, és helyette ajánlom mindenki figyelmébe a következőt: Bővebben: link -
boly
tag
Ma délelött volt szerencsém egy új vírushoz, amelyet még a Norton friss változata sem ismer !
A vírus hátérből szeretne rengeteg mail-t küldeni, csak ugyebár nálam teledobálta a képernyőt hiba üzenetek garmadával a Norton, miszerint a kiszolgáló elutasította a mail küldését !
Persze egy sereg vírusírtót próbáltam az ügy érdekében, de hiába, nem tudtam csatlakozni a netre, mert akkor egyből kezdte a hisztériát !
Több óra leforgása alatt manuálisan ''saját kézzel kerestem meg''
Hogyan? Elkezdtem feladatkezelőből kilőni a futó alkalmazásokat, míg megtaláltam a wi32.exe-t ! Utána természetesen megkerestem ezt a gépen.
Tehát ha valaki találkozik vele, akkor ezt tudom ajánlani neki !
Üdv.mindenkinek
Aktív témák
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Cudy routerek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- BestBuy ruhás topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- SOYO M4 Air Mini PC, Intel N95, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD
- Új Lenovo LOQ 15IRX10, FHD IPS, i7-13650HX ,NVIDIA RTX 5070, 24GB DDR5, 512GB NVMe, gar
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Svájci jellegű bicska eladó
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs