- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
Hát nem tudom, Akkor az EKWB Velocity 2- is a gagyik közé tartozik, mert 12900K-nál megütötte a 100 fokot. ennél a 14900k-nál foggalmam nincs, de nem is rakom fel rá, mert felesleges. Maximum a méretéből adódóan, 2-3 fok minusz lenne.
Én ennél az alphacoolnál csak pozitív véleménnyel vagyok, ez a 87 fok max stressztesztnél, a nagy nyári melegben ennyi..., játékoknál meg 45, de nincs sztem gond vele, főleg hogy 13eFT volt - míg az EK meg 70.... -
Walter_White
senior tag
"A fontosabb újdonságok között ott van az átdolgozott 3D Jetplate hűtőfelület, mely hatékonyabban adja át a hőt a folyadéknak, így akár 10 Celsius fokkal alacsonyabb lehet a CPU hőmérséklete."
Kiváncsi vagyok ez mennyire állja meg a helyét... bár nemigen hiszek ebben, azok után ennek, hogy egy 80eFt-os EKWB Velocity2-nek a filléres rögzítő csavarja szépen megadta magát összeszereléskor, és ugy elpattant... így kénytelen voltam rögtönözve egy Alphacool XP3-mat vásárolni 13eFt-ért...(varázslótol), és meglepődve figyeltem, hogy egy 280-300W-ot alkalmanként bezabáló 14900K-m, max hőfoka 85 fokra megy fel, max stressznél. - játékoknál 45-50 fok. - 3- mag tud pörögni 6ghz-n. Minden alapon. Tehát szerintem ezeknek a blokkoknak a csicsán kívül nem tudom mennyi érdemi haszna lehet. Várom megjöjjenek a csavarok EKWB-hez és megy is fel apróra.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest