Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Walter_White #3 üzenetére
Jaaaaaaaaaa ,nekem úgy jött le hogy az XP3-al nem vagy megelégedve
Akkor nem szóltam -
Walter_White
senior tag
Hát nem tudom, Akkor az EKWB Velocity 2- is a gagyik közé tartozik, mert 12900K-nál megütötte a 100 fokot. ennél a 14900k-nál foggalmam nincs, de nem is rakom fel rá, mert felesleges. Maximum a méretéből adódóan, 2-3 fok minusz lenne.
Én ennél az alphacoolnál csak pozitív véleménnyel vagyok, ez a 87 fok max stressztesztnél, a nagy nyári melegben ennyi..., játékoknál meg 45, de nincs sztem gond vele, főleg hogy 13eFT volt - míg az EK meg 70....[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Walter_White #1 üzenetére
Megvetted az Alphacool leg gagyibb blokkját ami még kapható.
(egy Eisblock is már köröket ver arra)
Nem is értem mire számítottál.Ez egy áprilisi teszt , csak úgy itt hagyom :
-
Walter_White
senior tag
"A fontosabb újdonságok között ott van az átdolgozott 3D Jetplate hűtőfelület, mely hatékonyabban adja át a hőt a folyadéknak, így akár 10 Celsius fokkal alacsonyabb lehet a CPU hőmérséklete."
Kiváncsi vagyok ez mennyire állja meg a helyét... bár nemigen hiszek ebben, azok után ennek, hogy egy 80eFt-os EKWB Velocity2-nek a filléres rögzítő csavarja szépen megadta magát összeszereléskor, és ugy elpattant... így kénytelen voltam rögtönözve egy Alphacool XP3-mat vásárolni 13eFt-ért...(varázslótol), és meglepődve figyeltem, hogy egy 280-300W-ot alkalmanként bezabáló 14900K-m, max hőfoka 85 fokra megy fel, max stressznél. - játékoknál 45-50 fok. - 3- mag tud pörögni 6ghz-n. Minden alapon. Tehát szerintem ezeknek a blokkoknak a csicsán kívül nem tudom mennyi érdemi haszna lehet. Várom megjöjjenek a csavarok EKWB-hez és megy is fel apróra.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Carbon nevű változat nemcsak divatosabb külsőt, de átdolgozott belsőt és rögzítést is kapott.
- Mesterséges intelligencia topik
- Android szakmai topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...